Як то я Вам танк віддам?Ось улов додому везли ,збираємся знову на ночну рибалку,то мені на впині здобич перти чи Ви допоможете?Ось вивезу увсю рибу,тоді й танка віддам
От подобається вам бути справжніми українцями. Замість об"єднатися в лиху годину, починати шукати ворогів там, де їх немає. А мені куди? До розумних, чи до красивих?
ти ото зуби не заговарюй та не уваодь тему у бік. от де моя лямпа? отож що нема!!! а ти можеш посередені стояти та вирішувати ще років скілько
Такой вопрос. были ли у Вермахта 81 мм агитационные мины? Если не было, то в каком калибре были? Не могу что то найти такого...
То якийсь дуже дивний хлоп. Він постійно задає те питання в тій темі, і мені разів чотири писав в особисті повідомлення, мозок виносить. Йому спочатку підказували як шукати, користуватися картами, а потім всім набридло. Але він все одно питає. Мабуть, надіється, що комусь нарешті геть набридне, та йому дадуть карту з хрестиком, де лежить хабар. А всі надіються, що він все ж навчиться читати відповіді та користуватися гуглом.
а хто підскаже на одне питання, чому в останній час так багато підривів на копі? читаю , наче вже дорослі та досвідчині люди, а таке трапляеться? чи то дійсно колупають ті бібми? якщо так: то якого біса? там золота нема, нах гратись із судьбою? пс: бо шось вже перехотілось війну копати, доки зір є та всі органи на місці.
На копі? Частіше дома, або в гаражах. На копі погані бронебії з донниками, бутилки з коктейлями і деякі польські і італійські гранати. Ну і просто поганий день.....
скіко ж там того металу?! деякі збирають пхають у багаття , та потім збирають той метал - думаю шо це більш меньш опасне діло, хоча теж ну его... якась дурня, того металу ще сільхоз та тіх часів багато валяеться нащо підривати собі вік?
пояски з міді а вона зара гривень 90 за кіло. ну і саме залізо. а в тім хз. я такі речі обхожу стороною. купити дешевше ніж самому крутити. єдине що не боюсь так це німацькі колотухи та яйці, там за стілько років усе перетрухло.
так і я аптом)) того пояска гулькін ніс, метал ше куди не шло, часто хожу натикаюсь на вогнища та розкидані фрагменти бімб(осколки) то ще куди не шло, здетонувало, остило та позбірав. а так крутить - дурня.
На прошлому тижні 3.5 кг поясків здав. Рік збирав) Ой лишенько!!!!! Кому я таке кажу! Усьо! Попав на відсотки!