Вітаю панове! я у сина в Ж.Водах а аптека (валідол) далеко Дуже шкодую що не зможу побачити все те на власнв очі.
[QUправо,радh59, post: 5292709, member: 57036"]Вітаю панове! я у сина в Ж.Водах а аптека (валідол) далеко Дуже шкодую що не зможу побачити все те на власнв очі.[/QUOTE] Вы прави медикаменти зараз таки дороги,що дешевше з'йиздыты за ним у Ж.Воды.
Вы прави медикаменти зараз таки дороги,що дешевше з'йиздыты за ним у Ж.Воды.[/QUOTE] Т яж сиджу у Ж. Водах,ось подивився світлини пана Oprishoka. і захворів. якщо темперетура спаде то у вечері на рибалку на ніч
Шановний пане Опрішку, дивлячись на пана фото, думаю, що пан має душу артіста-художника. Може варто помислити над виданням власного альбому про Карпати? P.S. А я, не поспішаючи, попиваю львівське 1715, готую плов та пиляю магазин до папаши - не пасує холєрник, але не зі мною такі номери.
[QUOTE="slawuta5, post: 5294882, membвільш корисливо та й нерви заспокоює.[/QUOTE] Не скажите,в Жолтых водах ,наверняка водится неочень полезная желтая рыба.
Не скажите,в Жолтых водах ,наверняка водится неочень полезная желтая рыба.[/QUOTE] Може і так, але спокій який!?
Насилу потрапив на форум.Скажіть,у всіх так туго зараз ? Взагалі не хоче грузити сторінки і фото не відкриває.((((((( Всі інші сайти працюють нормально,так що справа не в інтернеті (((((
то все кацапня винна. вони курви досс-атаку вчинили. треба їх гнати звідсіль взагалі. най оно на трізнах та ганзах наволочи всякій гроші на домовини зберають та на рефрижиратори до ростова скидуються.
До нічого це не призведе - воно з форуму піде, але не перестане д-досити. Єдина можливість - це радикальне вирішення цього питання - далі писати не буду бо бананом мене почастують вельмишановні модератор.
Камради, то не ви фотіка згубили? https://www.facebook.com/photo.php?...t=a.10150998069512644.403653.699242643&type=1
в Ж.Водах ні хто рибу не ловить а вся риба і ціцьки на турбазах Інгула (річка така є) я вже з фотіком і будуть світлини з рибкою і хабарем, там недалече і побігати з МД мона
А чи бачили ви як виглядає сталеве осереддя кулі ПС набою 7.62Х39 після близького знайомства с панцерною пластиною?