Вітаю вельмишановне панство! Сьогодні хоч хмарки на небі, але це нічого не вирішує, дихати нема чим. Як там Битва Гігантів, чи оте слово - СліяніЄ? Чи як воно біс його зна. СовокуплЄніЄ аукціонів...
Доброго ранку,товариство!) Щось тяжко мені пробіжка(4 км) їде... Тож сьогодні тяпниця?То треба якісь цицьки притягнути???))
Всю ночь капало и блимало.Прохолодно и сиро,спал как вбитий-встати встав,а проснутись ниц.Всим гарного дня.
Ну невже Ви в ігнор посилати розучилися? Всі разом проігнорили тохо дебіла і хай сам себі мізки(чи лярд) …бе
Із епічного твору надєнькі савчєнко і вважаю, що треба кіно знімати негайно! По-перше, солдат Джейн укуриться. По-друге, Оскар 100500% гарантовано! Ах ты йбнннрот и она хочет стать моим Президентом.
Людськая заздрість, та посмішки, та плітки за спиною, Шо *уя вже не тільки, шо встромить, А й навіть вийнуть стало неможливо. Бо я, статечний дід і патріарх, засновник роду, міста і країни – Герой національний! Як відомо, герої не *їбуться і не сруть! Не кажучи про те вже, шо ніхто з них в дитинстві не дрочив! О, як мені це все настоїбенило! *іздєц! *бав я всі ці гімни і кантати, Всю малахв’ю бенкетів і прийомів, Коли замість того, щоб когось вжарить Повинен довго й нудно ти *издіти І слухати *издьож такий же самий. Я все роздав: всім жебракам, ханигам, Всім підарасам, *обнутим шакалам: Нехай вони внесуть корисний внесок В суспільне будівництво! Хай *бошать, а я це все *бу! )(