Доброго вечора! Сто років тут не був! Усіх Кранів, Щирих, Рональдів і кого забув з уродинами і усіх з іменинами. Зновутутаніцнеробитебезмене? Гаявасусіхпитаю?
http://www.yapfiles.ru/files/1488500/prestolovfyendomygifkijonsnow3181409.gif Меч я плакал. Китаец походу))))
як то ніпрощо?! шукаємо місце притулку нове. бо біс його знає що там далі буде. спочатку аукційони обєднають а потім приват закриють. і куди крестянину податись?! отакоєот. а ви кажете
Думаю, що після об'єднання аукціонів- закриття лічок на фіолетовому- піде в дупу. Будуть спілкуватись тут.
та якби тут ще якісь нововедення не поробили.і що тоді,що. гаяваспитаю! а всьо! кінець нашому колгоспу тихе життя. отакоєот. а ви кажете
Думаю все просчитали заранее. Там где реальный кеш - дураков нет. Нововведения могут здесь стать такие что мы "сваримся".
зараз посилання знайду ... ось, знайшов !!! вчите матчастину _)))))))))) http://bajo.cz.sweb.cz/Bodaky_M95.htm#3.1.18
С вечером панове , на улице было пекло но уже полегчало малость . Думаю нужно наводить мосты что и как , позакрыват лычки и темы для общения как на фиолетовом и все тю тю .
Там можна навіть закриті групи створювати. Можна її так і назвати "Будні і побут копаря. Реінкарнація."
На Фіолетовому колись теж таке практикували, тіпа для еліти закритий клюб. Нічим хорошим тії експеременти не закінчилися.
Как модератор на одном из сайтов, скажу... Есть форумы для модераторов, свои группы, мы там общаемся есть даже курилка у модеров)))). То что обычный пользователь видеть не может. Я уверен, что и здесь так же.. это везде есть... Даже у подразделений есть свои закрытые группы.
Другое подразделение является дизайн для мужчин и унтер-офицеров. Сержанты должны штык приспособлены для крепления кисточками (portepe). Лечение состояло в литейном головку рукоятки проушинами и крюка рельсов.-не очень правильный перевод,но смысл тот же.УНТИРОФИЦЕРСКИЙ ШТЫК ДЛЯ ШТУЦЕРА.Штуцерами была вооружена кавалерия и штурмовые отряды.Я матчасть знаю,а вот вам учиться,учиться и еще раз учиться(с)как говорил вождь м учитель в беседе с паном КАЦерватором.