Угу, я хотел мальоха побузить на "Военном обоРзении" (бо сильно борзые они тама) - ваще не пустили укурки ватные!
Куди втікаємо ? Адресу другого ешелону , будьласка , в студію ! Пи. Си. Привітався , побажав та подякував громаді ! Пи.Си. А шо - хтось вже казав (звісно крім друзяки Бека - той всьо знає давно і вже сповістив про загальний вселенський пісьтєтс наприкінці літа ) шо намічається "девальвація" форуму ?
То не жарти - мацковити вже винайшли самий справжній метод тіліпортації і вже їхня верховна дума виділяє 10 міліярдів кацапцьких фунтиків для реалізації того проєкту . Але і буржуїни не сплять - вже британські спеціалісти понаставили капканів та протпіхотних мін в усіх відомих місцях де можуть вискакувати москалики з "потойбіччя" , а самі телепорти зі свого боку заснували колючою проволокою як павутиною .
Ой няньку лишенько , не тіко обостреніє на хворумі. Щойно повернувся із газового господарства, газенвагена на них немає! Ще 25травня їм дали листа про негаразди із нашою істино арійською гуманітарною (не копаною!) 6-ти камфорною плитою з харчоблока. А вони ... Ну не те що б його загубили, але при переході із відділу у відділ трорха притримали. А відмазка канхвета! Ви мовляв,бюджетна організація і готівкою не оплатите звичайно ж. От ми вас і поставили у кінець списку. Я людина вельми спокійна (кажуть), але чути мене було і у приймальні головного інженера і у групі експлуатації та й на складі мабуть. Одне добре - туди телепав пішака по спеці а назад на аварійці з вітерцем. Тре було ще сирену і блискітку попросити увімкнути мабуть.
сторінки дві вище. де ми у вечорі вчора про те балакали. от ви і спалились до речі. не читаєте все що розумні люди пишуть, а це гріх великий.
Таки да.В кацапів замість мізків.лярд козинний.От при такій жарі.він(лярд)починає плавитись.разам з кацапурою.Уявіть шо в него в*бестолковке* твориться.
Я гадаю шо дило стоит инакше-просто москалюки пьють багато браги яку називають пiво.Ось воно и граэ вид жари у ярганизми,а иноди у них дно зриваэ ,бо голова пуста и у них для того шоб пити брагу.
В7 доброго вечора !!! Гарний сьогодні день був, зранку не було ляпіздричіства, потім подзвонив кум, та запросив на зварювальни роботи (нарешті приїхала гарда на мій ман). Тепер питаннячко, чи треба його воронити ? бо дивився різні варіянти, а який зробити доки не вирішив ... ось такий але не зовсім, бо в мого ще є кільце біля кнопки а ще приїхали мої старші бандерки, свято продовжується _)))))))))))
Ни не треба.Але накладки треба робити з йоркстекла и знизу малюнок из кватами виризаний из поштивки.Ото буде кРасата!
думаю, всеж таки, зачорнити гарду та руків'я, а лезо натерти як котячі бейці ... а чим вам чорний не подобається ???
з катаклізьмом, зараз жара, потім пістець.. а всі на взводі, злі і стурбовані, того і дивись пожари підуть, склади горіть почнуть, вода в каналі в крим висохне і т.д, і моря небуде там, так калюжка.