А как теперь Виолити поднимется за счет слетов! Ой даже страшно представить... вот им теперь свобода..
Я вже зареєструвався , аватару шось ніяк маленьку не найду , зате найшов тему про сало , мать будемо там зависати http://poiskuk.mybb.ru/viewtopic.php?id=194&p=13#p4946
А шо на ті сльоти на Лівобережку ще хтось їздить ? Є ше бажаючі платити отій блонді яка вже кажуть із метром ходить щоб побільше грошей здерти .
Начеб то угу на початковий період війни.Ваше ? Дивлюсь допніки під насипний мосін натура із складських закромів ? Да і чохол на флягу і гранатний теж нічого так
зараз головне налагодити резервний канал зв'язку щоб потім у випадку того що приват закриють як на хвійолєтовому не загубити один одного та припхатись до якогось забацаного сайту і вчинити там зміну вляди. отакоєот. а ви кажете
Ездят... Я давно там не был.. 50 грн вход кажись. А 2 года назад была выставка вооружений... 10 грн вход))) Отакое вот)
Мое Я ту звездочку на слете еле нашел.. бакс тогда 8 грн был... за 100 грн взял.. не копейки не уступили(
Розслабтеся, там з початку війни не було нікого. Ні кацапів, ні патріотів. Можете вважати його покинутою криївкою. Знову ж таки, у Вас там є знайомий модератор. Не поспішаймо, адже поки що нічого страшного не сталося.
що спите вже чи готуєте пляна захоплення якогось напівдохлого сайту з встановленям нового порядку. гаяваспитаю
Доброго ранку! хмарно, певно знов буде дощик! кава вже на роботі! Треба сьогодні навсяк випадок зареєструватися на форумі, де пан К. модератором ходить, якщо вельмишановне панство не проти! звик до Вас всіх! треба мати плацдарм для відступу - а то дійсно буде як на фіолєтовому - лічку прибрали і дуже багато контактів втратилося! порівняння з криївкою - клас! люблю криївки....! Гарного дня
Як навіщо, завалим туди всім кодлом, та влаштуемо курілку з Степаном Андрійовичем, правосеками та паном К. Ото шухер на всю рашку буде. Всім доброго ранку.