я не списую. а самовара не покажу. бо з собою не брав. коли ви всі байдики б'єте я працюю як та бджілка, аж кухвайка завертається.
Ну викладу і я пару фото в тему.Взагалі фотоаппарат буває поряд досить рідко,а ще деколи просто впадло лізти по нього брудними руками.На ф-1 саламандра,ф-2вхід в печеру,ф-3 і так ясно,ф-4нім.кулеметна точка в горах,ф-5старий замковий мур,ф6,7,10 бувае і таке.
От же ж.................. А я шукаю ту ф-1,на якій саламандра сидить А потім допер що то фотка так позначена
Як нема, майте совість ваше куркульство, я ж вчора вам гуцульський ляпсардак на майбутнє весілля подарував. І штурмгевер - він у Косерватора
а хто вчора кабанчиками хвалився? а хто аж чотири самовари виставив, один маленький такий, мать похідний, на один кухоль.
Яким кабанчиком ??? То я у сусіда батрачу за шматочок САЛА І самовари то всі його,час від часу заставляє мене чистити їх,от і сфоткав
У мене взагалі і прибора то нема Люди добрії Подаруйте мд,може в кого два чи три,та без діла лежить Мені хоча б якогось Гаріка 2500 з глибинними ушами,чи на крайняк Вайтеса ТМ808 щоб по лісу транши пробивати Подаруйте,а !!!!!!!!!!!
я ще навчусь матюкатись па масковскаму, вдягну подрату кухвайку, валянки та навчусь грати на бабалайці та цей, як його. о! згадав. навчусь бражку пити та зірку пришю і буду мати вигляд справжнього Асвабадітєля.