Доброго дня! Бреше той мужчинка, як та собака. Не переймайтесь! Свого часу, під час літніх канікул, після 7-го класу СШ, підробляв (нелегально) на заготльоні... Чому нелегально? Тому, що дітей при СРСРі офіційно трудовлаштовувати на виробництво було категорично заборонено. Так ось... За два місяці заробив собі на ровера "Україна", а решту (рублів десь зо тридцять з копійками) вніс до куцого сімейного бюджету. Отаке.
Думаю, багато хто з присутніх працював у шкільному віці при СРСРі під час канікул. Я теж працював. І теж вважаю ті розповіді казками. Точніше, за часів пізнього СРСРу, коли вже почалася інфляція, то указану суму заробити було можливо. Але тоді вже й ціни змінилися. А іще в магазинах не було вже геть ніхрена.
Можливо. Но не на виробництві, а підсобні роботи. Сам працював з однокласником на півставки півдня. Придбав тоді собі ходики "Mantana@ на скількі то мелодій (не пам"ятаю вже...) та був першій хлопець на селі...
Тоді дехто вже був повнолітній,а ще й мільонЄр. Й зарплатню давали в банківських упаковках (не плутати з пачками)
32 мелодії, крутизна Я у 14-ть пошту носив, але оформилась за мене мати, бо нізя було до 16-ти на роботу брати. Так, що 3.14…здить той троль як рибаки після п’янки)))))
Як Ви могли забути таку епічну і стильну річ? 16 мелодій. На 32, то вже трохи пізніше з"явилися. А перші - на 16.
Воно!!! Якраз КЗОТ тоді допускав з 14 років. Но тількі пів дня і тількі підсобниками на неважкій праці. В мене мати працювала в тий час нач. О.К.
Теоретично можна було працювати з 14 років, але не на постійно. При тому мав бути дозвіл батьків і ще багато паперів, а роботодавці мали з цього головняк. Я трохи припрацьовував на літніх канікулах, в 15,5р., бо дідусь попросив кого потрібно. А так - все вірно: бєсплатньіе квартирьі, платна калбаса і зарплата школоті по 200 руб. Отакі у всіх пики тоді були. )М(
доброго дня всім!отож-в нас+30,поки сухо.для тих хто в...нє ,не в танку.в офісі.похід на гриби сьодні.всім від щирого серця/а я до сусіда-дегустувати єгипитський самогон.щойно привезений.
ну раз такоє дєло- приєднуюсь та ВІТАЮ комрада ПОДВІЙНО!а хочби і в 4!якраз когути новий день дають,сонечко сходить,життя починається.
Думаєте, той єгипетський самогон може бути кращим від українського? Дуже сумніваюся. Хоча, попробувати треба, безумовно.
kessel забули,/а такий я на Стінці підняв.во комради ржали.тож перетнули межу Франківську-а ті!ми в Монтані!/
Напревно тут ... https://reibert.info/threads/obedinenie-i-sotrudnichestvo-aukcionov-reibert-i-violity.786435/
пробував.оте темніше-схоже на зубрівку,світлійше-хвігня/обидва-35 калібру.навіть закусь не йшла.закусили папіросами