Та там лектрючка подведена,далі є (була) "строка що біжить" на одному з цехів ХСЗ(він ще більще) то вона на свята працювала,а ця ні разу не світила,якось так.Взагалі на судоремонтному площа велика але ще з совдепіі дещо занедбана...Зараз занедбана геть...
так мо її на брухт здати? або як антікваріяту продати. чи підпалити ту халабуду і сказати що то крємль палає. тільки шини тре' горіла шина палала(с)
А працювати потім де?!Ні чого мені тут підпалювати!Як будуть дах робити знімуть,а суто заради цеї зірки цілий цех палити не дам!
а так вони не тільки новий дах а і новий корпус збудують, з сучасним обладнанням. треба всюди бачити гарне.
Осьо я собі думаю,може створити нову тему в курилці::"Індустріальні руїни рыдного міста"...Чи воно не буде цікаве ні кому?
пропонуєте спочатку наробити тіїх руїн а після хвалитись один перед одних хто більш наробив руїн у промислових масштабах? а москалі знов почнуть гавкать що в нас суцільна руїна. так що гадаю поки що не тре' того робити.
Так у нас вся страна руина индустриальна.лучше давайте выкладывать фото тех заводов которые ещё не разокрали.
ку ,,ва!яка в д.,.пі моск...ка ікра? то риби ікра,а не мос,...ів!вони до ікри не мають жодного відношення!.....вибачте за таку реакцію,але то правда.
А комради праві!то все ж знахідка.в мене батько знайшнов з колегами флюгер в вигляді когута.та не викинув.і тепер той флюгер вінчає шпиль на фабриці Львівських дріжджів.такшо та звізда ще той раритет!до речі на пошті ві Львові висіла в холі велика люстра.але вдало <пропала> по ремонтах.спартачили б...ді історичну памятку своєю пластмасою!
[QUOTE="yaruk, post: 5285737, member: 596Жизни глубоководним[/QUOTE] А ще ци садюги из крабив роблять палочки.Бидни морски створиння......