Ну як нехто не едет,то и я мабудь не поиду.усих з Ким збырався забрал ы до вийська.але до Опрышка приезду обовязково.
А доброї ночі вам!що то ви всіх так за клуню?вона де не гумова?отак всіх туда,а потім навіть бідному моск,,.,.ку не буде куди екскурсію провести!))))))))))))
[QэтE="vovc2301, post: 5278741, member: 94239"]А доброї ночі вам!що то ви всіх так за клуню?вона де не гумова?отак всіх туда,а потім навіть бідному моск,,.,.ку не буде куди екскурсію провести!))))))))))))[/QUOTE] А тих хто не помистеться за клунею-на палю.
А тих хто не помистеться за клунею-на палю.[/QUOTE] Щось Вас на естетику потягнуло... Як в старі добрі часи... Хоча, як на мене, два граби краще...
Щось Вас на естетику потягнуло... Як в старі добрі часи... Хоча, як на мене, два граби краще...[/QUOTE] Ну так форум-историчный,треба поважаты традиции.а ще можно зробыты рекон з колесуванням и дыбою.
Москалі вважають березу своїм деревом.то краще березу ніж граб.Граб не то.він дуже швидко це робить.а береза плавно.без ривків.Наблюдаєш і милуєшся.
Ну так форум-историчный,треба поважаты традиции.а ще можно зробыты рекон з колесуванням и дыбою.[/QUOTE] А так!ну ролі замість акторів буде кому виконувати )))))))і крики будуть натуральні.ще б одного знавця латини для правдоподібності і юшт!свята інквизиція в ділі+влодко цепеш власною персоною!хоча цепеша не варто рухати-то румунський борець з зайдами.хай буде тоді Олекса.
еее хлопці проясніть ситуацію а то я щось не в темі, хто до кого і що робить, їсти сало чи тра... москаля? а то ніц ,нічого незрозумів і як із самоварами бути здати на металобрухт хай набоїв з них зроблять чи пити дальші чай?
дякую за спорчений апетитзібрався зробити розгрузочний день-типу кефір іт.да тут опа!ще й комрад побачивк....ва!стік бідолага слюною і поповз обезсилений в магазин по шашлик.прийдеться йти кумарів кормити.так що вся випита ними кров-на вашій совісті!
Самовари висилайте мені Я Вам буду вдячний Причому ДУЖЕ А я вже розберусь що з ними робити.Нехай в мене голова болить
.....що злякався? отож! ану швидко здав всі самоварі бо то є москальська забавка і її треба негайно знищити щоб бацила кацапізма не росповсюджувалась..... а якщо пан консерватор довідається що я бацилу кацапізма розповсюджую, то мені лячно щось ,щоб замість голови дупа неболіла
я тебе засмажу. ти подиви на нього! розпустився там! самоварю колекціонуєш. ти вже мабуть в обрізаних валянках по хаті лазиш а у ночі, коли всі сплять ти під ковдрою божєцарахрані співаєш.
як же бути, самовара жалко переплавлять і відавать буду і дальші пити чай з великим кусенем хліба з смальцем та трішечки зверху москальської червоної ікри. а правнукам буду розказувати що захопив самовару як трофей коли гнали ворогів до самого сибіру
До речі ота зірка скільки я її пам"ятаю(понад 30 років) ані разу не горіла. То я про світлини що на попередній сторінці.