Провів тільки що гостей, товариш з товаришом з Ато приїджали, фото з певних обставин давати небуду какмрад в реконах участь бере, отакоєот, форма для рекону Мілтек непляше виходить?не то пальто, такшо срочно наперевдіватись і мабуть таки в клуб Вікінг СС запишусь. Назад домашнім пивом споряджу .
пане @Бек красно дякую за посилочку але так і не знайшов там ані кулемета обіцяного вами ані смітт-вессона ані хочаб якоїсь лямпи. хоча не тілько вилив увесь вміст пляшок але і процидив його крізь сито та порізав на дрібні шматочки не тілько пляшки але і короки від них та всую упаковку. нема ніц. ще раз красно дякую але будь ласка більш не треба таке висилати бо вшистко єдно воно не мені дістається бо не вживаю я такого і в мене усе жінка відбирає. каже що то її податок з моїх відсотків. як гості прийдуть тоді і піде за призначенням. отакоєот. а ви кажете
та отож...бо вшистко єдно воно не мені дістається бо не вживаю я такого ... якщо змішати в правильних пропорціях то можні і кулемета і бтр ато і з адіком напоговорить.
а фіг його зна, вам то лампи теж навіщож нада, а в мене вже 10-ф самовар бувби. мо і вам напобарувавби.
Спека неможлива-парить нэ по дэтски.Тикаю у мистечко поближче до земли,мангала,лису,городини.Всим гарних вихидних-гарно видпочити та пидготуватись до робочих буднив.
так ось як я вже задавав загадку на якій то мові написано. Спойлер: відгадка Йęзык пољски записываны цырыљицǫ? Мало браковало, а наси прӂодковье з давнeго Крŏљeства Конгрeсовeго з лацинкǫ мьељибы до чыньеньа вылǫчнье чытайǫц заходньǫ прасę Из-за того что польский язык является славянским, неоднократно происходили попытки использовать для его записи кириллицу, которая была разработана с учетом особенностей славянских языков и является более популярным алфавитом среди славянских народов. По мнению некоторых специалистов[каких?], кириллица гораздо больше подходит польскому языку, чем латинский алфавит, который в славянских языках оказывается перегруженным диакритическими знаками и диграфами, что делает текст трудным для написания и восприятия. В 1844 году у Николая I родилась мысль о переводе польского языка на кириллицу – в целях единения Царства Польского с империей. Вот попробуйте почитать польский кириллицей - многое понимаете?
шо за непорядок, останніх пару сторінок майже не по регламентах _((((( так завтра в сінагогу ніхто не піде гріхи замалювать, та на семки ніхто не вторгує _)))))))
вітаю, я тута, їм та хвутболу дивлюся, добре що наші позорники пакують чумудани, хоч нормальних команд подивитись можно. пс: як с зайшов а тут цицька цицьками погоняє, аж голова закрутилась))) ну ви тут шмалите із цицькомета))
як не піде???? я їду, вже візочок перевірив, підкрутив гайки, змастив усе, підкачав тиск на максімум, та ганчіркою тру до блеску)) сінаГога наше все))
тю та ти ж казав що більш час на той хвудбол гаяти не будеш. та і цицьок сьогодні малувато так що ти наговарюєш усе.
Доброго вечора. День якийсь ……… сьогодні. Парко, навіть цицки не розважають(( Фіата відмовилась їхати, довелося Таврюху заводити. Хтось у моноінжекторних машинах може розбирається? ПиСи: все ж таки п’ятниця