Це Ви натякаєте шо купили путівку в Гіспанію аби попірнати до затоплених човнів по хабарець ? То там холодно і брудно , та ще й хвілі страшенні . А інший берег дійсно видко навіть коли погана видимість . Там зазвичай не відпочівають а приїздять тіко фотографуватись
Мої фотки цицечок також без сіліконів !!!! Самі справжні природні - м'якенькі , тепленькі та пахнуть молочком навіть після душу з шампунями ...
Біле море, піша ексурсія до Беренгового проливу, кормління чайок, тюленів, білих ведмедів, розповіді шамана і т.д Відправляю групи туристів, потім захватим потихеньку, японці допоможуть.
То таки казали правду щодо того коли прийде пісєц в кінці літа , я до останнього сподівався шо Ви лякаєте ... Отже треба збирати речі та вчитись їсти струганину та ведмежі лапи з червою та пити горькую ? Та нуйогонах , я краще в Канаду здамся в полон індіанцям альбо неграм у Ахрику - буду хоч там "бєлим чєловєком" ...
доброго всім дня!припер з роботи,жую що в холодильнику піймав.вчора веселились трохи-мєнта пяного прийняли/пробував таксистів пушкою шугати/.попав парніша в вєсєлуху/звільнять нахт,ше й срок припаяють/.во так!погодка+27,парить зараза.мо на вихідні підем комарів кормить до лісу.в поля-зась/жито,пшениці і тд/
Доброго дня. Літо, тепло, сонячно, дівки полуголі швендяють, в машині жарко. Треба десь до річки перебиратись, а мо поближче до пляжу.
вітаю панство. тепло, сонячно, п'ятниця відверто мабуть таки до напівкриминального бо через деякий час я припинув туди заходити бо там стало недуже затишно і вирішив що ліпше триматись від того клюбу подалі з чого? там все зроблено з кольб, жодної люфи нема щоб щось відстрелити та покажіть вже усім а ми будемо вам дуже заздрити.