Трохи було поїздок по всьому світу, купа всіляких проблем (побутових та по-роботі), але здається вже все більш-менш. А ви як тут, не сильно бешкетуєте? Доречі, сьогодні вже наче п'ятниця, а цицьок не наблюдаєця Непорядок! Де цицьки, гаявасдужеуважнопитаю!
ну то добре якщо добре. але не прогулюйте бо без вас сумно. нема з ким і потриндіти середночі, усі тілько троха ніч почалась спати лягають та встають не світ не зоря.
так то усі питання до пана @Саня ZP.UA він зараз цицьками завідує. але мабуть людина впала в розпач через програш наших що забула за цицьки. але зранку повинен наверсаит
Отож-бо й воно. Всі ґешефтні справи робляться вночі. При світлі місяця зручно ховати від сусіда сало, закопувати москаля за клунею, тихесенько ходити до хфайної молодички.....
загадка для усіх! ану панство якою мовою написано? хто знає той поки мовчить. нагадаєте мені десь у вечорі і я відгадку надам
Лежить чоловік з жінкою вночі в ліжку, а вона все трандить і трандить і не дає заснути.... Він: - Шабля! Вона: - Шобля? Він: - Спибля!!!!
слушна думка. тре мать спати лягати бо завтра ще на панщину пертись. теща оприскувача вграла, тре полагодити. боброї ночі. не бешкетуйте
Ну все, добраніч! Точніше вже Доброго Ранку. Вже небо починає сіріти, а мені в 9 ранку відкривати склада потрібно. Посплю пару годин
Гарна гісторія от тіки не второпав я - пан К перебував у тій малині у якості якого лєменту- кримінального чи напівкримінального?
з сонячним ранком панове! жарко, сонечко очі ріже, буде діло) одне неприємно шо наші каліки просрали все
Сьогодня ясно,завтра и пислязавтра дощи....Знову хрэн покапаеш,приглашают на Днистер,але видмовлюсь мабудь - бо вси вихидни дощитиме.
З отієї гісторіїї пана К забув привітатися, тож Доброго Ранку усім добрим людям, а кацапам кутаса у сраку. В мене збирається на дощ, але тепленько ашикувати є. Зара тре нашикувати канапки та до роботи. Тіки тієї роботи багато не буде - тре поїхати поміняти мастило у моїй кароці, а потім справдити, що мої орли роблять та виплатити їм платню за два тижні, а потім шашлики - так що напрацююся як скажений!
- шкода розводитися про це! Оті, як Ви сказали, каліки зовсім не мають ані характеру, ані гонору та духу. Оті подарунки від Авакова тепер можуть їм знадобиться - хай пальнуть собі у лоба - шматлавці обсрані. Дивився гру поляків - тре від них вчитися - отам характер, отам бойовий дух та гонор!