<iframe src="https://vk.com/video_ext.php?oid=40653525&id=143245395&hash=c879c3b155da1a88" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>
Заяц с медведем нашли клад, и спорят, кому он достанется. Медведь предлагает: - Давай, кто кому больше зубов выбьет, того и клад. Заяц согласился, бьет первый. - Сколько? - Раз, два, три...шесть. Очередь медведя, ударил. - Сколько? - Сисири. - Как четыре? - А бофе нету.
Дивиться,я попередив!Щоб потим земля не була пухом.......................................................................
До мене одне щось набивалося.Зуб даю.щось воно нечисте,бо таке писало що стидно і згадати http://vk.com/id369740035
Та якби воно мені попалося вчора,то я б його без всякої клуні єкзорцирував би,саперкою по пиці плашмя
Камради в кого гражданський одяг по 40-х роках є? типу кепка, рубашка, лепень і т.д, куплю за недорого або поміняю на самовар, патіфон
Привітався , побажав ! Дивіться краще снукер - ото де майстерність та витримка ! А футбол то тке собі збочення по-українському - грати хочеться , купують хворму та мешти усілякі модернові , навіть навчились вирізняти воротарів та арбятрів на лінії , а от грати не можуть бо треба карати за програші . Тутко дививсь як німаки грають альбо аглічанці - ото командна гра , а в нас грають в квача ...
Треба хвудболістам грибів давати замість зарплатні - ото будуть грати як марадони . У нас ось вже почали вирощувати "правильні" гриби , тілько їсти ще не навчились . Ну нічого , колись і картоплю не вміли їсти та труїлись ...http://zp.comments.ua/news/2016/06/15/163917.html
тю. так це ж більярд звичайний. у буремні 90сті була в нас біліярдна де збирались різні темні лічності кримінальні та напівкрімінальні. а знахобилась тая біліярдна під назвою шашєчно-біліярдний клюб у підвалі п'ятиповерхівки. там можна було і біліярд поганяти, зо шашки та шахи незнаю, мо і були але жодного разу небачив. і горілочки хильнути добряче і по писку отримати теж можна було дуже легко комусь лівому, кого там незнають. так от одного разу припхались двоє хлопів на добрячому підпитку та стали пропанувати протитанкову камулятивну гранату. яка у них у салахвановому пакеті була. та почали її пропанувати усім купити. я відразу вшився у другий зал. там якраз господарь був та ще дехто з постійних відвідувачив. і от один і питає в господаря. а нас не зачепе якщо в тих довбнів граната у руках спрацює. на що господарь запевнив що з нами нічого не буде до стіни там з залізобетоних фундаментних блоків та і ми ближче до виходу. потім господарь з охоронцями таки випхали тих торгованів від гріха подалі з того клюбу. було там ще декілько пригод свідком яких я став але то вже були звичані бійки та бешкет. ото був більярд, порядок тагда бил, а нє то шо січас.
овва! пан @ejnalej зявились нарешті. як ся маєте чого засідання клюбу прогулюєте без поважних причин? З.І. я вже телефонувати зібрався щоб взнати чи усе добре
Слава Йсу! Дуже радий що за мене переживаєте. Дякую все добре, слава Богу, живий здоровий. Завжди подумки з вами всіма.