Мої вітання громаді ! Що до того як чоловік поїхав на рібалку чи на коп - то хай , аби не отак як ось трапляється . Тож , хай там вони собі пиють горівку чи пиво , хай навіть пахнуть парфюмами чи під виглядом хабарку випадково принесуть домів жіночу спідню білизну ... http://iz.com.ua/zaporoje/100858-zamaskirovali-ubiystvo-pod-pozhar.html
Значки та монетки то добре , а поштові марки не приносив ? І запитайте про всяк випадок - нашо він бере на коп спінінги та черв'яків .
Вітаю ! Як ви тут поживаєте , що нового ( бо вже накнопали майже 20сторінок із мого останнього візита ) ? Погода в мене паскудна то дощ то знову дощ і так кожного дня . Не ну який футбол , нашо взагалі та убога гра ? Із-за того футбола не розвиваються інші види спорту бо на футбол виділяють левову частку грошей , а не решту видів спорту кидають те що лишиться . І ті футболісти як не вміли грати так і не вміють . Я б їх розігнав і виділяв би гроші тим хто виграє змагання , а футбол най кормлять бізнесмени які на ньому заробляють гроші .
Тю !!!! Та хто ж у жєншчіни таке питає - хочеться чи не хочеться ... Зазвичай питають : " А чи часто у Вас болить голова чи мо Ви просто дуже виморюєтесь на роботі і у Вас не має настрою ? " . Якщо відповідь "Так" - то , звісно , чоловік буде частенько "ходити на коп" чи "терміново йти допомогти кумові перепхати меблі в гаражі" ...
А Ви впевнені що він ходить на коп ? Мо він "ті речі шо приносить" не з землі викопує а так , на поверхні "видобуває" гопстопом ? Бо коли він дійсно приносить хабарика та по 10000 продає - то він у Вас справжня знахідка і мусите йому пробачати навіть "випадкові" стосунки з "мавками" та іншими "лісовими красунями" .
цей. я дивлюсь що ти на отим хвудболі обізнаний. то скажи мені кацапів дісквалісирували та вигнали з франції чи ще ні?
Що,спите!Ану гайда в ліси,панові К кулеметика(3) шукайте.А мені аурелуса(можно маненького). Доброго ранку,погода шепче...але піду траву косить
добрий ранок! на вулиці знов мокро сиро та паскудно! збираюсь по відсотки! Всім гарного дня! у 19-00 наші з ненашими шкіряного гоняти будуть)) Вболіваемо
Вітаю ! На вулиці якась капость , а не погода . О пів на 8 сцикнув дощ , зара похмуро і бридко і тепло та парко як у тропіках .
всьо пак Бек! бачу попали на відсотковий гачок пана К% мало того ще примушує викладати фотоотчет відправної деклорації))