о! так що всьо? розкуркулили нарешті цю бідну церковну мишу Аскабана? З.І. а якби то був я то і тобі теж щось залишилось.
це ти вже самоварю банкою звеш? а те що не винен то я чогось тобі вірю. як можна не вірити людині в якої все вже обідрали за злісну несплату бартерських відсоточків і в якої вже дійсно нічого нема. мо тобі сала вислати?
Шановне паньство, прошу зголоситись всіх з нашого братства, хто буде брати участь в зльоті до 100 річниці ПСВ - 28.06.2014 року. Часу вже не так багато і потрібно визначитись. Прошу віднестись до цього сер"йозно
Куме, харош триндєть!!!Ви коли рюкзак думуєте складать до походу??? Я навіть не питаюсь будете чи ні, бо це не обговорюється - що це за зліт і без вождя?! Хто "братерські" відсотки за вихід на полонину з учасників брать буде, га питаю?!
Срочно знімайтесь з шнурка - ви нам дорогі как память Надіємось на вашу участь - хто ж буде вождя канраліравать?
Не дочекаєтесь мене на шнурці споглядати. Вождя треба буде прив'язувати та скотчем рота заклеювати - бо він гад такий співати полюбляє. А це психодилічне дійство не всякий переживе...
Шановне паньство, ще раз наголошую - зголошуємось хто приймає участь в зльоті до 100 річниці ПСВ? Бо часу залишилось небагато, треба повирішувати організаційні питання. Треба бути в точці збору 27.06.2014. Чекаю відповіді від активних учісників нашої теми
Дуже хотілось чути.чи то*Реве і стогне.Дніпр широкий*.в виконанні нашого *вождя*.А на сьогодні якраз місяць повний.то що ?Повиємо разом?Я вже прийшов
зараз вже всі відпочивають, не треба заважати людям. так що будемо співати пошепки. або під хатою в парторга. нам все єдно а йому приємно.