ні. то сувора правда життя. якби то були гасові лямпи то прийшов би я, а якщо старовинні сокири чи келепи то дядько Вітер але ж ви засвітили плєшти, то і прийде Опришок. отакоєот. а ви кажете
В гості, щоб посьорбати з отієї тари, то завжди будь ласка, а всякі різні акції та зондеркоманди - то повз нашого двору, бо "ми мірниє люді, но нашъ бронєпоєздъ стоітъ на запасном путі"...
а ви що незнали що в лісі мавки є, от приходиться напити, бо так невідпустять добре хоч знаки і монети приносить з копу, а не роги.
Доброго ранку! похмуро!знов роботатреба йти у відпустку! та "піду в далекі гори.....де діброви й полонини, хабарок лежить до нині....." щось тут жінок - контролерів появилось! цікаво чия? мо хто признається!?
Всем привет. Кто видел вчера сюжет по ТВ, как один пацан в парке потерял золотое кольцо и что б найти его вернулся домой за МД. А потом здоровенный сброс мин поднял. И такой стоит сам офигевший, типа не при делах и сам в это верит, интервью дает. По ICTV было. От души по смеялся.
Во нашел) http://www.vsisumy.com/news/proisshestviya/miny-v-gorodskom-parke-na Без запалов! Это ж сколько ММГ про... потерял мужик! 10 колец бы купил
Как раз для пана К там пишут В случае обнаружения боеприпасов или подозрительных предметов нужно сохранять спокойствие. А не доставать калькулятор и считать денежку)
В7 доброго ранку ! Сьогодні сонячно та трохи прохолодно, як раз, щоб цілий день працювати на горищі та зробити з нього мансардний поверх __)))))))))))) Ранкова кава ...
вот.та нехай стоїть!/може я кудись піду,а може до мене хтось прийде,доброго ранку всім!хоча...яке воно таке добре?/+16,пасмурно.туди його розтуди!/зара напхнусь кафи,впаду в нерви,хапну фотік!...і попру до комрада хрестик по КР фоткати на впізнання/!
Вітаю. "І ось уже, сьогодні середа"! (с) П"ятниця наближається нестримним домкратом. Похмуро, але тепло, гарно. Думаю, він просто не розібрався що то, і злякався. Яскравий приклад, що "ученье - свет, а неученье - чуть свет, и на работу".
Он по ТВ сказал, что ходил искал кольцо и тут сигнал, обрадовался, думал кольцо нашел. А тут такое... Хотя в парке МД просто все время поет.... Странный пацан.... От, жалко пацана. Буратіно. Разниє случаї єсть.
який такий самовивіз?в маскальні празнік скора/ну вони певно 22 іюня-ровно в четире утра........будуть відмічати/,так от пропоную-скинутись на.....молоток,наклейку типу(біть сдесь,сільно,но аккуратно) і по адресу-мацква,крємль.ввп кабаєву(він же уйло.ну то так,щоб адреса не путалась)
Доброго дня. Що нового? Бачу тут вже жіночки набігають)))) Підозрілі питання задають))) В нас похмуро прохолодно , часом мигичить. Ну то добре бо вже с пьятниці обіцяють за+30 кажуть літо почнеться.