Мені би такі проблеми. Я свою дружину вже який рік кличу. Не хоче. Разом з тим, там не так романтично, як Вам можливо здається. Комарі, кропива, зручності відсутні. Треба цілий день лазити по лісі, і копати землю. Ви точно впевнені, що туди хочете? Так у чому ж проблема?
нащо їй ота шуба? в нас не сибир щоб у шубі ходити! тож буде справедливо що кулемет ти відаси мені так як він повинен належити мені.
Не віддам. А для чого Вам снаряди? На кухні ними робити нічого. Якщо хочете просто про снаряди почитати і подивитися на них, то ось, будь ласка: https://reibert.info/forums/vopy.43/ Які хочете. І зауважте, ніяких комарів та кропиви.
Невдячні жінки. Через їх шубу рано встаєш, їдеш хтозна-куди, годуєш комарів, жалиш дупу, цілий день аж до ночі кайлуєш землю як раб у свій вихідний, оберігаєш від снарядів ризикуючи своїм життям... А їй не подобається. Пива він випив, бачиш...
та моя мене вже сама випихає аби я кудись двинув. я б і сам радий був але щось постійно стає на заваді
Е! то дурість.я завше пиво беру.ну так.а пані б призналися чесно-шо Їх в тему прийшло?гаяїхуважнослухаю!асвєтік24-все розповіла.а тут......
я оце поміркував і прийшов до невтішного для вас висновку. незабаром у вашій оселі буде реквізіція. і я тут буду нідочого. бо ви самі винні і засвітили старезні плєшки. а хто в нас збирає старе шкло? вірно то @Oprishok так що моя вам безкоштовна порада. тікайте чимдуж звідси. але перед цим заховайте старезне шкло подалі щоб ніхто незнайшов та незнав де ви його заховали. отакоєот