ну пивом то нічого. то знач пиво пив. от якби парфюмом було б гірше. а від нього не чим не пахне бо він як і ми тут усі диванні копарі. З.І. а в вас гасові лямпи є?
Дівчино, для більшості присутніх коп - це як рибалка чи полювання. Просто спосіб відпочинку. Якщо чоловік поїхав на рибалку, і там попив пивка, то ніхто не дивується. А якщо на коп, і там попив пивка - то це дивно? Але чому? Якщо повертається не п"янючий, і не парфумами від нього тягне, то нехай відпочине людина. Йому теж релакс потрібен. А якщо пощастить, то може навіть знайде щось гарне та корисне, шубу Вам купить.
Та я немаю нічого проти, просто він ідить копати і коли не приіде з роботи то тут все сидть,' маю на увазі цей сайт
То ж він про Вас думає. Штудіює сайт, місця для копу шукає. Хоче відшукати гарного та багатого хабарю, собі - гарний автомобіль, Вам - шуба і путівка в тур на Канари (він не поїде, бо ж на коп потрібно). Невже Вам не хочеться?
то ти прозоро натякаєш що тому хлопу дружина так гайки позатягувала що він бідак тікає у ліс лише щоб гальбу пива випити?
та отож. один вже три шуби торчить але скарба так і не викопав та ще і мій кулемет невідомо кому подарував
Я не знаю, навіщо той хлопець ходить до лісу. Разом з тим, мова за когось із камрадів. Можливо, навіть присутніх у цій темі.
Так мене з собою на коп брати не хоче? та він знаходить гарні речі' продавав і по 10000, то я нічого йому не забороняю, а наоборот
Я тяжко працював цілу зиму, сліпав читаючи документи і шукаючи карти. Дав їх пану Беку. Він поїхав, забрав танк. Як правильний порядний камрад вирішив мені віддячити. Я продам кулемета, куплю дружині шубу. Що не так?
АХТУНҐ!зольдатен!унд офіцірен!Жінка в темі!фільтруєм базар!<і Вам доброго вечора!>.на Ваше питання відповідь?????.то залежить від......особистості.я -літом пиво беру з собою.