хлопці, держіть той ватерклозет в себе, бо завтра мені сухі дошки на підлогу мають привезти, можуть намокнути в дорозі _(((((
ууу в нас гримить, мабуть град буде, по парило в лісі неподєцкі.а потом жара +35, і зразу похолодання до - 30С.
в мене троха гримає та сцить але парко. мать ще буде щось. ну то тке, то життє. хвєном посушете дощки
....погано шо нема смайліка "їпаццявсрацця!!!" , я в Вам наліпив цілу сторінку ! . То ваші дружбани не перебільшують що до "копаної вісімки" , при чому копаної десь в кислотних грунтах ...
Та ні, робочий день вже закінчився. Середу чекаємо. Не знаю, як у кого, у мене зранку наче ніщо не передвіщало, а після обіду одне на одне. Наче і нічого глобального, але настрій зіпсовано. А іще подумав трохи про внутрішню політичну ситуацію, та про економічну складову. Настрій геть спаскудився. Нехай, будемо надіятися на краще.
Дядько Вітер, я щось пропустив мабуть. Що там з Шахом. Вас у чорному списку цитують. якщо не можна тут то можна в ЛС.
Занедорого моциклєт і майже новий "емге" - то Консерватору можна подарувать на іменини , то ж борзенько бо можна апіздать ! https://reibert.info/threads/prodam-motocikl-bmw-r-75-masterboks-1-35.783661/