Це були Консерваторци! А в чем дело? — спросил комвзвода. — Ох-ох-ох! Мы бы и сами... Но куды уж самим! А треба, ох як треба! Вот и зарешили запобеспокоити партизан... Вам же все едино! Хоч тута, хоч там! Для вас це раз плюнуть... — Что все равно? Насчет чего хлопотать послали? — Ох ты боже ж мий! Не сказав ще? Память! За железницю наша справа, за семечки... — Какие семечки? — Подсолнух. Зупинку треба потягу зробить... Все село просить, вместе с хуторами... — При чем тут поезд? Откуда поезд? — Тьфу ты, бестолковый! — рассердился старик. — С подсолнухом потяг, ну, проще вымовить, эшелон... С Чарторийска. Миной его зупинить.
сусіде,Ви того завязуйте всякими там кавахами та люкоголями,а кота відправте до мене, я його безкоштовно на лектропотяг посажу до лександрії,нехай в клюні на халяву поживе
В Черновцах есть отличный магазин с сыром, а винишко хорошее тот же Инкерман делает, оно в каждом магазине есть) А на игру с гансами надо было пробитые касоны приносить)
Вітаю друзі! Пан К. ти часом вчора футбол не дивився???Чи то ти його коментував? В серединіпершого тайму біля фріцовського углового знесли флажок. Колипринесли другий і встановили коментатор видав таку фразу-"Правильно! Треба щоб порядок був! А не те що сійчас!!!" Я чуть з дівану не впав....То получаєть ти не консерватор а коментатор?
С вечером панове , был в трудах и заботах так что вот такие пирожки . Что тут нового , какой курс хфунту к стерлингу . собака еще не сдохла ?
та подивився останні хвилин 15. ліпше б і не дивився. наші програли((( я взагалі футбол не дивлюсь, марно час гаяти, ото хіба що коли наші десь у цяцькованому кубку грають та і те одне розчарування з їхньої гри, програють курва. а шо такоє, чого така цікавість? вже побачив чого цікавишся. ні то не я. то плягіатор якись та малло того, він ще і безкоштовно це робе, несплативши відсотки. одні збитки від цього