, ще ось візьму і оранжерею зроблю, катаклізмь буде, а в мене огірочки, картопелька, мох і спіруліна рости буде, протягну до 2-ї хвилі заселення Землі
Так так! Світ тісний а земля кругла. Кажуть... Анекдот в тему: -Видкиля ти кажеш пацанцику, га? -Та с Киева я. -Айно, з Кийова? Но бо женеш, я тя там чтось і одного разу не видів!
Послухав вашу пораду -будемо потехенько переходити до сала-а потім мабуть після всіх посиденьок будемо робити той салат діетичний !!!
, треніруюсь, типу як правильно вести партизанську війну, на Ірдині вже пару бункерів є, вихід до Дніпра................
Партизанка справа тонка . В мемуарах прочитав, як місцеві партизани користувалися вузькоколійкою у своїх інтересах (Волинська обл, р-н Ковель-Маневичи) та ще чекали, доки німці звезуть картоплю на спиртзавод і встигнуть переробити , щоб потім захопити і спирт і картоплю. Але прийшли хлопаки Ковпака , висадили нафіг мости на вузькоколійці та спалили спиртзавод з картоплею. Місцеві були дуже вдячні, але не сміли і слова сказати, бо їх було значно меньше та й ковпаківці йшли у рейд "по височайшему павєлєнію"
То не Ви , друже , бува написали ? Шо саме цікаве - так те що про це абсолютно всі здраві люди знали , абсолютно всі розуміли шо так буде , але то всьо мало статись бо так вирішили ВОНИ . ВОНИ це ті хто мав виконати " международные гарантии. И не эфемерный бумажный мусор вроде Будапештского меморандума (1994), которым Украине заплатили за отказ от ядерного оружия, а реально действующая система, которая будет означать, что тот, кто напал на Украину – напал на сильнейшую мировую силу. Если коротко, то это лишь четыре буквы – NАТО." А самі ми , хай мене пробачать загиблі та нечисельні живі котрі й досі фанатично тримають на власний розсуд кожен клаптик землі на яку пруть орки ,а самі ж ми в переважній більшості саме справжнє лайно бо правильно сказано :"Три украинца – это партизанский отряд с предателем". Інакше як розуміти безліч ситуацій коли ми йдемо вперед , за одну ніч будуємо примітивні фортифікаційні споруди та укріплюємо ВОПи , наступного дня підтягуємо фланги і вирівнюємо "лінію фронту" та маємо вже РОП ... а потім отримуємо наказ повернути то всьо взад бо ми порушуємо мінцькі домовленості ... Киньте в мене лайном коли я кажу шось неправдоподібне ... Слабкі повинні бути знищені - то ж залишається лише надія шо слабкі встигнуть змужніти та порозумнішати доки орки будуть грабувати та нищити вже захоплене . Але .....
У нас такіх кулібнських придумок не було,то десь с пів года як воно зьявилось, та і то з тіеї сторони почали шмаляти по нашіх. Та і шо на вистрел з нього присобачити можно крім 82 міни?
В столовой и туалете команда “Смирно!” не отдаётся, вот сам своей головой подумай, сидишь ты, обдумываешь смысл мироздания, только из тебя полезла сокровенная мудрость коричневого цвета и тут звучит команда "смирно", какой вид ты при этом будешь иметь?
Вітаю. Понеділок, трясця б його вхопила. ..."як всігда, дістаю півлітра, закуску, помидорчики, сало, я люблю, щоб у мене все по-людськи було, ви ж знаєте, у мене тут ядєрку можна пересидіть"...(с)
То були фьодоровці, а не ковпаківці. Офіційно це виглядало так: http://militera.lib.ru/memo/russian/fedorov_af2/12.html
— Привет! Как дела? — Устал очень — Что делал? — Бегал. Много бегал. Бегал, бегал, а потом ceкc. — Значит догнали…