До нас муслимы еще не добрались в таких кол-вах, которое переходит в качество. Доброго утра. Спросонья и не понял, где голубят приголубили, думал у нас.А воно эка вон как, в самой "демократичной" оказывается с демократией всё ОК, главное что б патронов хватило.
Ось шановні додам світлини -бо учора познайомився з новими комрадами -виіхали так сказать для ознакомленія!!!!
Привітався ! Та парад вже провели і помпезно відзвітували перед "єврозамовниками" . Тепер кажуть шо коли прийматимуть рішення про безвізовий статус Грузії , України та Турції - Україні дадуть найпершій таку коньфьєтку в рот та в дупу бо тепер українські пірідасти та лізбійки вже "не бояться кохатись та кохати" ... ...Чи ще дочекаємось ... Але чомусь це питання ніхто не підіймає бо "не зручне" і мені зараз також наставлять "херня" бо про це казати "ніззяяя!!!" . Тобто Європа це круто , аванґардно , модерново , набагато краще ніж все інше і навіть згодні тихесенько симпатизувати тим педикам - а чому ж ні , коли вони скрізь у владі , в шовубізі , а тепер почнуть вилазити навіть з колгоспів . А от я в Європах буваю та знаю шо там їх нормальні люди теж заганяють під плінтус хоч як би вони не "легалізувались" - підарас він і в ахриці підарас ...
Доброго ранку, вельмишановне панство! +11, похмуро, сиро, незрозуміло! робочий тиждень знов ся почав! ну й успіхів в роботі всім нам! Пане Бек, досить вже експерементувати з грибами - те що ви знайшли, я б навіть і думати брати не став би! Бо скоро навіть електро - терапія не допоможе!
ага, маршрут новий, старий законсервований. прохід по 2 "туриста", вікно на кордоні,маяк димок, такса 1600 грн з кожного.
та нормальний гриб, я вчора його трохи спробував, хм, мухомор мухомор , може то опеньок під мухомор косить. зараз в банкі настоюється. отакоєот.
Зате вже як "акліматизується" то можна буде його труїти навіть ціанідами - всьо одно ніхера не візьме ! Ото ж він і готується до апокаліпсісу коли з поживних речовин виживуть лише лишайники та отруйні гриби . То він сам казав шо скоро (в кінці літа) буде всім вєчний звіздєц ( він бачив прєдзнамєнованіє) . Ми всі помремо а він залишиться боротись з темними вилами - мабуть він мессія !
Та нє ! Мабуть через "горіхову настоянку" , котру друзяка Бек так люб'язно нам "презентує" . От я , наприклад , коли скуштував - почав розуміти мову рослин та деяких тварин , але знову , курва , втратив той дар коли прокапався після запалення підшлункової та жовчних шляхів .. Зараз думаю шо Бек таки має рацію що до всесвітнього піз...ца наприкінці літа бо літа як такого шось ще не було ... То ж раджу Вам , вельмишановний Алекс Фаа , також "зазирнути" в майбутнє через відповідні настоянки друга Бека .
а я ото непойняв тобто незрозумів. а де це ваша шавурьма чи хочаб папір смажений? вітаю панство. понеділок, літо, дощ.
а розумні люди казали що война з кацапами буде, давно казали. але як завжди багато хто не вірив цьому та сміявся кажучи мижєбратьйа© подивіться на дату виходу http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2008/08/12/4447098/
Та ні)) то підпорки на клематіси були, песик їх благополучно повидерав, а от з розою в нього на Ви відносини))
та то в вас песик якийсь неправільний. мій один кущ троянд разів з десять видерав. тілько посаджу виходжу палити а він вже лежить поряд, знов посадив а той його знов видернув та поряд поклав. і так разів скілько поки не прикрили цебром старим без дна.вкоринилась тоді зняли. так само і з лавандою було і з самшитом. зараз наче вже не вириває. але я парканом обгородив клумбу та город, хоча за потребою він той парканчик переступе але йому лінь. тож так і рятуємо квіти та і щоб не срав у квітнику бо вони естет і хочуть срати саме у квітах)))