пане Бульдозер ну от нащо ви папір смажете? та чи нема шматочка сала чи ще цогось смачного та поживного замість того паперу. гаяваспитаю
таке. хтож сало у ту гидоту замотує. та і якась та маца нетака. ту що я на світлинах бачив геть інша. так що то не маца а папер
Вітаю. Ех, "тємнота ти сєміподвальна" (с). То тонкий лаваш. Всередину кладеться начинка із сиру та зелені, і запікається. На смак - просто бомба. У мене дружина таке завжди робить. Дуже смачно.
То дійсно пан Алекс правду каже --до моі доньки оте полюбляють -воно як тільки з мангалу то дійсно бомба!!! А в лаваші все що хоч можна і мотати і смажити!!!
та воно пойнятно. кабанчик втік, коза теж втікла. ото і приходеться папір замість мнЄса їсти та вигадувати що оте дуже смачне та корисне. що то така собі новомодна дієта. отакоєот. а ви кажете
Він зсередини пропитується розплавленою начинкою, а зверху робиться хрустка шкуринка. Іще раз кажу - дуже смачно.
як би не діти -то на вигляд -я теж мабуть думав би що папір ---- а попробував тепер вже знаю!!! але шаурма -мені краще!!!
збоченець ви пане та ще і дуже великий. вчиш вас вчиш а все єдно одні двійки. то сир у папір загортаєте та печете, добре що хоч не в салахван, то шаурма їжа. і куди ото світ катиться гаявасуважнопитаю. ні щоб узяти тоненьку скибочку хліба та намастити його гірчицею, потім покласти тоненький шматочок сала, на сало кружальце цибульки, на цибульку солоний огірочок а на огірочок шматочок домашньої ковбаски а зверху кріп-петрушку якщо є а зверху ще кружальце цибульки та огірочок а потім сало копчене трохи змащене гірчичкою і зверху накрити це усе ще однією скибочкою хліба. от і маємо собі такий дієтичну канапку яка і дуже приємна на смак і око своїм виглядом радує. а то напридумали лаваші та шаурми. от що таке той лаваш гаяваспитаю то просто зюбєцький народний булька, а шаурма то салат з невідомо-якою курятиною теж у тим самім папері.. отакоєот а ви кажете
ну щоб створити таку канапку як ви кажети -потрібно мати творче натхнення ! але коли в горах сало жариш-смаліць мастиш на хліб -одним словом -дійсно без сала ніяк - але й іноді хочеться чогось цікавого -особливо коли голодний!!!
так у горах смажене на відкритому вогню сало то найсмачніша річ. а якщо ще і хліба підсмажити разом з салом то взагалі куди там тій шавурмі. а якщо хочете щось цікавого то звертайтесь я вам вигадаю багато самчно-цікавих рецептів. ось наприклад салат дієтичний. беремо сорок яїчок, варимо їх, додаємо вареної копчене куряче філе, консервованої пшінки, сиру копченого косічки, заливаємо усе майонезом і зверху встромляємо гілочку кроппетрушки. смачко, швидко,поживно. отакоєот
площа була червона ??? та нащо ви вговорюєте того пана К, най й надалі використовує лаваш у нужнику, та думає що то папір _)))))))
згадав віршик одного відомого поета у дуже вузьких колах. який писав про усі оті кулінарні ізврати та ставлення нормальної людини до тих неприродніх страв. я не буду їсти роли, я не хочу їсти суші, я із погреба дістану консерваванії груші. отакоєот. а ви кажете
Знайшов дуже цикавий ресурс- http://smolbattle.ru/threads/Личные-вещи-и-снаряжение-немецкого-пехотинца.32364/