консерва прокинулась. вісім років мовчала https://reibert.info/threads/pomogite-opoznat-plitonos-na-jastrebe.782246/#post-8425758
а міг би і додуматись. або просо сказати що ось є такая гарна плиточка та ще і непотрібна нікому, лежить-валяється, ще вкраде хтось ну не державне наприклад, і не розбераю а рятую. бо все єдно тую плитку б бульдозером згорнули та викинули б а так вона мені ще послужить.
сала менш жерти треба тоді і живіт неболітиме. та і взагалі сідай на дієту бо щось ти погладкішав в останні роки. незабаром мене доженеш
Пане Опришок, дуже гарні краєвиди, смереки, гори, струмки,......але не для інтертелекому, взагалі витратив туеву кучу трафіку щоб відкрилась хоч сторінка. Не мав змоги не відписати не вподобайку поставити.
на все обійстя вистачає одної форми… але краще брать дві-три — поки одна застигає, можна ще пару залити
Блин! От вы нехороший человек! Тока собрался спать ложится! А теперь придётся идти халадильник инспектировать... .
зараз сидимо біля ватри з сином гітару мучимо і барабана. От збираюся розпечатати посилку від пана @Бек але після трьох літрів пива та літри вина на рибалку завтра тяжко буде вставати)) Але ж малого в армію проводжаю, х… з нею рибалкою, коропи завтра самі мають на гачка чіплятися разом з амурами
що до плитка. були у Суботові то там біля церкви є гендель, як зветься не памятаю, стара така собі хата як ото колись було, у дворі купа начиння господарського. так от там поклали плитку яка на вигляд що плашка дерев'янна. тре придивитись щоб побачити що то штучна плитка а не дерево. мені дуже сподобалось.