на стройфорумі давно читав отгуки - кажуть гівно. сам думав таке. тут вроді блукав http://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=6265
пане Бек моя жінка передавала вам подяку за теє пиво. каже смачне. сьогодні дров троха завіз а потім посидили з пивком та шашликами. бо погода в нас сьогодні гарна була, сонечка вигладало час від часу але не пекло так що всьо було по кошерному фень-шую
ви обоє неправі. але дядько Вітер троха менше неправий бо майже вгадав розмір. там лише75х75х7см. вага середня десь 92 кіла. і як у совєтському війську кругле носить, квадратне катать. катать таку плитку легше бо викладаю сам.
Шо площу якусь розтягуєш , га ? Поїдь в губернію на барахолку там гарні плитки лежат на землі , якраз по тобі 2метра х 2метра ( товщина яка там я не відаю але мать не менше 20см ) . Ось на фото видко який там розмір хоч і кращого фото знайти не вийшло .
Так, і я дякую. Мій кум теж схвально говорив про те пиво. Казав, дуже смачне. Якщо надумаюся знову вживати, то я до Вас звернуся.
гарна плиточка. а де ти сусід раніше був га? отож. мені вже нетреба, скілько треба я вже собі узяв. і так ти правий. трохи розбарахолив площу одну. там вона зайва була