Діти це завжди добре. Особливо, коли все знають та мають (завдяки цицькоп'ятниці) гарний смак. Отже, якщо в вас дівчата, тоді й стидатись нічого, тут все те, що для них не новина. Якщо хлопці, тоді самий час може їх і навчіти чомусь, а може й в них чомусь навчитись (залежно від віку), все одне, від природи нікуди не дітится, а от ваші волохаті приклади дітям нідочого, тож припинить виробляти хибне уявлення в дітей щодо жіночої краси.
За «люмінтій» не скажу — у прапора нерозбірливо якось прозвучало, а от за чавуній 100% можу поручитися… я п’ять разів перепитав що це (а то був силумін) і п’ять разів мені відповіли «ЧАВУНІЙ! ілі ти сам не відіш?»
Доброго ранку. Вночі лило, на ранок перестало. Ну нормально так. Сіно … з сіном все в порядку, бо прогноз погоди дивитися треба тричі на день.
В7 шалом шабат! На дворі стандартно для 2016 року, тобто, сонячно та прохолодно. Ранкова кава всім діточкам,татки яких послідували моїй пораді для пана Алекса _))))))
Ну гріхи та грішки то то зрозуміло а от сємкі???дивлячись на реалії сьогоднішнього ринку хіба рєнтабільно,краще вже біля сінагого поставити ларок по прийому картону,шкла та полієтілєну
Доброго ранку панове, +15С, прохолоднодощовито , арбайт.Пиляю пралки на люміній і чугуній, мо кому корпус до мангала напотрібно? ХТО мені ресори повинен відправить? Інтайм хвилюється пришлю тещу панаК. напоторопить.
камрада аж до вересня забанили, https://reibert.info/members/spravzhnij.7587/, як же я типер ботінки по 41-му куплю ?занедорого і голіфе? але в мене архів є, подзвоню. пишіть що кому таки нада.
Все пішов арбайт, в неділю в церкву , пчи, правда піду, поставлю свічки за всіх і всім, і попросю того хто є але не бачимо, щоб допоміг мені таки форму по 41-му ркка купити, виміняти або наподарили.
та то ще поставили воЕна куіра модером а він тепер гадає що такийц крутий і може банити на усі боки. виловлять цього кацапа колись та і прикопають.
Шабат Шалом ! На вулиці із 2 чи 3 години і до 7 йшов дощ , зара похмуро і бридко та мокро . Яка спека ? Давай я тебе до дохтора псіхача на прийом запишу . Лікар випише рецептик і будеш ням-ням дімедрольчик . Хочеш ням-ням дімедрольчик ?
Вы лучше скажите - кагда мы вашу машину обмывать будем??? Гаявститаю??? А то я шото не понял - купили новую машину и по 100 грам обществу зажали???
Шалом, бандери! Здоровенькі були, жиди! Гарного всім шаббатердея! Дощ скінчився, сонечко світить. Щоправда, калюжі стоять скрізь. На коп не поїду. Краще, візьму малих бандерівців, та десь підемо погуляємо.