Тримайте, будете в Київі, заскочте на Довбичку(пляж такий), там зможете погратися в такі ігри… тільки поголіться)))
І знов двійка, Носенко. Не ЛЮМІНЬ , а ЛЮМІНЬТІЙ , а самі розумні будуть вантажити ЧУГУНІЙ . В мене такий вітер шо нуйого , мать завтра буде дощ як і по прогнозу .
пане, коли був шіфер я не переймався б, а стали крити мет черепицею відчуваю що дуже гріется (темно коричнева) - от і думаю, шо зіпсуется метал або зкисне, тому і підібрав! авикажите! пс: а ще у мене є нове захоплення усе що піддается плавлінню - то у піч та у злиточки)) а в зимку сиджу та перебераю та складую))
а може пане Алекс лише турбуеться за здорове покоління??? зараз холодне літо та піпки мерзнуть, от він й пропагандує махру _))))))))
піду ка подушку давити, доки на ніч махрових шапок не накидали, бо ночю як наснится шо робити буду? усім добраніч, гарної суботи та дзвінких гешефтів
Пан Алекс турбується за одне: щоб сюди у п"ятницю можна було зайти більш-менш спокійно. У мене діти по кімнаті ходять. Поститимете піськи - я поститиму страшних і волохатих, як і попереджав тиждень тому.
ну то і підеш до бану, я особисто поклопочу. а щоб діти не заглядували у монітор то розверни його та і усе, або сядь десь у куточку та завісся простирадлом