погоджуюсь з паном К. про хтиве збоченстводавайте придумаємо якийсь окремий вид покарання для тих, хто постить пісюни!саме для них! це ж неможливо! у всіх решти буде глибока психологічна травма, яка вплине на якість усього подальшого життя!
о, я бачу пане А% взявся за старе ?!? от і добре, бо кожній тварі повинно бути по парі _))))) пс пан Каціо буде тільки в захваті від тіеї жінки _)))))))
але вернемось до цицьок. був я сьогодні по справах та проходив двічи через парк. а у парку є пляж. ЙОЙ. я ледь очи не поломив та мязи не скрутив коли по місточку через річечку на тім пляжу переходив. воно хоч і троха прохолодно щоб купатись але дівчаток напівоголених загоряє купа. і нащо я через той пляж ходив, ліпшеб в обїзд на таксі поїхав
і не питайте.туди більш менш швидко бо поспішав а як вертався то вже і телефонувати почали де це я запропав. отакоєот
«Я открыл было рот, но тут представил себе, в какие дебри нам придется забираться, как трудно будет объяснить, что такое метафоры, иносказания, гиперболы и просто ругань, и зачем все это нужно, и какую роль здесь играют воспитание, привычки, степень развитости языка, эмоции, вкус к слову, начитанность и общий культурный уровень, чувство юмора, такт, и что такое юмор, и что такое такт, и представив себе все это, я ужаснулся и горячо сказал: — Вы совершенно правы, Федя.»
пішов касони фотать на типу обмін як тутhttps://reibert.info/threads/podarju-pomenjaju.660834/page-29#post-8419728
Построил прапорщик взвод и говорит -Сегодня,товарищи бойцы,будем грузить АЛЮМИНЬ! Один из бойцов поправляет -Не АЛЮМИЬ тов.прапорщик а АЛЮМИНИЙ -Да-да!АЛЮМИНИЙ! А особо умные будут грузить ЧУГУНИЙ! +39–
Вітаю ! На вулиці сонячно , тепло , ранком було похмуро і холодно . От як поїдеш в Кійов серед літа то обов"язково зганяй в гідропарк на нудиський пляж , то там точно в"язи скрутиш .