Одна из заповедей агентурного работника гласит: "Ни в коем случае не зацикливаться на какой-то наиболее очевидной версии, ибо это вольно или невольно сужает оперативный простор и в конечном итоге может привести к провалу операции".
А хто он такой это самый Аминазин??? Это ваш родственник? Это ваш дядька? Фамилия явно не Украинская...
Аминазин (Aminazinum) - нейролептик, який застосовують у психіатричній практиці при різноманітних формах шизофренії з галюцинаторно-брєдовим синдромом, при психотичних збудженнях, маніакально-депресивних синдромах, алкогольних психозах! часто це є препарат вибору для першої допомоги при таких станах!
не в курсі — в мене носа заклало)) вчора качалок(білих амурів) тягав то трохи впрів… сьогодні піду на коропа Так, з цею фацмацією в тему «как бросить жить-срать- … пить», будь ласка))) у нас тут нормальні відносини без синтетики))
панове, що там відомо про АТО? бо в мене над головою винищувачі літають як ластівки… навіть комарів ловлять. Чи то «ученья идут» ?
Вітаю. Похмуро, але тепло. П"ятниця. Разом з тим, у нас тут, дивлюся, "як в дурдомі". То дезертири, то любителі грибів, то любителі тварин, а сьогодні по графіку засідання гуртка фармацевтів? П"ятниця! Цицьки постіть.
п'ятниця йде повним ходом, а дві останні сторінки ніачом, окрім танку та зауваження пана А% ... отже, обідні ...
в хаті взагалі курити атас,може дійти до стряхування/головного мозку.пательнею!/.я от так скинув смертельну дозу тютюну з 3 пачок на добу до 1 на два місяця./покроково.1-перестати курити в хаті.до,після кави.в вотеркльозеті.2-обмежити!паління на подвірї,сходовій,балконі.3-виходячи з дому старатися не закурити перших 10хв./повністю не кинете,но дозу точно зменшите.