Як що?! - це ж закрома Аскота, от де його куркульство свої скарби ховає Дякуючи Суворовцю розсекретили Аскота
а ви там були? світлини є? мені просто цікаво подивитись. лізти та збирати пошукову експедицію з ботанів-філологів не буду.
чув Аскотику. ось людина пораду просе як схрона у манастирі знайти. ти ж спец по пошуках підземель то допоможи людині http://reibert.info/forum/showthread.php?p=2880375#post2880375
осмелюсь предположить что комрад Аскот свой хабар прячет в одном из этих зданий.... п.с. правда покопать рядом нет никакой возможности...
які проблеми? замість флєка сині засмальцовані штани, подрану сорочку а зверху жовту жальотку. обгородити все позначками що йде сантехнічні роботи та спокійно копати. ніхто не зверне уваги.
на жаль зайці втікли. от якби ви подарували мені хоча б однесенького машингвера, штурмгевета та ФГ-42 то мо і було б мясце
я обидва собі заберу. Аскоту не треба. для нього це не зайці. він ото звик чорнобильських монстрів по три пуди, голими руками ловити то най і на далі лове.
Дайте Аскоту хоть потримати, він же ж жалобу накатає в Червоний хрест, потім контрибуцію все життя платити будете
Консерваторе,навіщо тобі оті машингвери? Заберіть од нього зброю,бо буде революція! Та й взагалі,нещасні зайці,як вам їх не шкода?
Ага, не напишеУже нема на сайті, побіг тєлєгу писатиДайте йому вслід чергу з гевера (або й двох), ато уйдьот куркуляка
ніякої революції не буде! будуть тілько погроми та наведення порядку! а зайців дійсно шкода. шкода що втікли.