а де докази? є довідка що не монах, що не записався, що довідка дійсна а не підробна, є довіда що жінка дозволяє дивитись на інших осіб жіночої статі? також треба довідку що жінка є вашою жінкою і нічєю іншою а також що ви є чоловіком своєї дружини. що ви не маєте інших шлюбних зобов'язань перед іншими особами жіночої статі а також що ваша дружина немає теж зобов'язань перед особами чоловічої статі. також треба довідка що ви чоловік своєї дружини а вона дружина свого чоловіка. та таке інше. от як все буде тоді і приходьте та доводьте що ви не чернець.
То ви дядьку той ... Як його ?.. Бюрократ! Ось , згадав ! У понеділок візьму довідку ,а поки доведеться повірити мені на слово. Не буду ж я брехати у моєму то віці !
то вже добре,а на рахунок задивлятись <йде хлопака з жінкою по пляжі-крути головою,як пілот винищувача!жінка його під ребра-хрясь!не забувай каже,що ти зі мною йдеш.а він їй-кохана!коли ти на дієті,я ж не мішаю тобі в ресторані меню читати))))))))))>ось так
Аха!і печатки мокрі мають бути на довідках!і захист голографічний-особливо на тих,що від жінки)))))))))
Доброго дня!маю до вас питання-не хочу в лісі бахкати,щоб кабанців прогнати-мо їм свистка футбольного і диму сигаретного хватить,щоб на них не наступити?)))))
Вітаю шановне товариство та й мельдую моє повернення з короткого виїзду під Гданськ. Кілька днів був на Собєшевському острові. Так виглядає тамішній ліс:
А так вигладало море Накопаного добра не покажу, щоб зайвих розмов про якісь там відсотки братерські не було.
Хабар вже надійно похований до усіляких схованок, щоб, відомо хто, не впав на ревізію та не почав домагатися неналежних йому відсотків. Можу показати лише жабокола - з ньго на певно відсотків не буде! А от так сусідка до шлюбу поїхала:
Шановний вчителю, ревізор та відсотковий! Може так про відсотки порозмовляємо тет а тет - бо зараз набереться дужо багато охочих до тих відсотків?
А чи хтось казав, що враз з кінцем ери донецького хама усі громадяне України зробляться багатіями? Ми у Польщі пройшли цю тернисту дорогу до унії у 90-х роках і теж нам це далося не легко - ціни на газ, електричність та пальне росли досить часто, а з тими цінами росли ціни на решту товарів. Але тепер є стабільність і нормальне життя.