Вчора їздили по гриби і по*биті талєри*.Результат=3коп 1938.2коп1820Я(майже вбиті)1коп 1971.Грибів на пятьох назбирали .аж не повне відро.В нас грибів немає в цьому сезоні.
писати не буду де ті краєвиди, по пан К. ображатись буде що по Ірдиню хабар копаєте, дивися на ваші світлини дежавю, наче був .
Доброго ранку панове. +20С.сонячно, до праці, кому холодильник потрібний, з Германії привезли 2-х камерні. мо кому каска потрібна?
Усіх з ранком!Нас погода балує другий день,скільки там на тікало не знаю,ала вранці у футболці жарко.Всім доброго і продуктивного дня!
теж саме колись і в мене було, але я вже звик і не звертаю увагу на схожість місцини. вітаю панство. тепло, сонячно, понеділок
Вітаю. На Київщині приблизно на 2 тижні пізніше цвітіння відбувається. Хабар - там де треба. На фото Київська область.
Вчора був у мішках. Сьогодні - хтозна. Ти ж знаєш, що шляхи хабара неісповідимі. Не переймайся, нічого незвичайного не було. Традиційні для тих країв знахідки. Лопатки, мосінські голки, гільзи, і всякий шмурд.
Доброго дня!сонячно,+15! вчора походили по рідних Карпатах!жаркувато було, навіть на височині! Шкода, що без ночівлі, але з роботою не завжди вгадаєш! Пішли на один хребет - були на ньому колись, але зайшли з іншої сторони!Без знахідок ніхто не залишився, своїми похвалюся ввечері!Товариш може виставить свої на Західній Україні! Пане Ріббентроп! з поверненням! Ви б якихось фото з Латинської америки показали! цікаво! думаю, що навряд хтось там був з нас!
після такої реклями і не будемо. ну кому хочеться пхатись чорт зна куди щоб подивитись на грубих, постійно спітнілих та смердючих голодранців під пальмами. нам тхи самих голодранців під бєйрьозамі вистачає. і їхати не треба нікуди бо понавозили їх сюди до трясця та і ще лізуть.
Доброго дня шановні добрався додому на вихідні! Додам фото і трошки опишу про своі походеньки -може комусь буде цікаво!! Отож почали!!! Ходив по різним місцях -так з копом слабенько ! Але і роботу робив і копав по можливості!!