От дякую за пораду.Чогось не подумала.Коту й собаці по ганяла,а про пана не подумала... Тре й йому атаблєтоку купить
мо ліпше дустом? то самий найліпший засіб від усього. не те що отії новомодні пігулки. отакоєот. а ви кажете
Нє,це без мене,побачив двох "старих знакомих",крім думки десятирічної давності пристрелити,зявилась "чого нечисть довго живе"
Це що за мислі такі у вас,в пана Крана іменини а ви......дустом та баблетоку якусь,подаруночка хорошого йому,теплі слова
Дустом ганяють тих,що в рослинності живуть,а не тих,що заважають мнЄсо на костях наростити.Отакаєотавикажете
ще раз, собєсєдованіє було і вимагали 3 т. грн за те щоб навлашуватись начальником охорони який руководить стророжами?
ні це зарплата така,18 сторожів,один планокур,другий гопстопщик,начальство підприємства своїх чад та родичів позапихувало на роботу,начальники охорони місяців через три-чотири міняються,подивився на цих дєятілів під час перезмінки,зайшов до директора спитав як він дивиться на те шоб через два тижні в один день звільнити охорону і,щоб почали працювати зовсім інші люди,відповідь мене не зрозуміють,я відповів то думайте дальше як списувати по 70-100 тисяч два рази на рік....... ну і після паузи я поїхав пити каву до знайомої
пане kran , таки шукаю Елсву, знайшов але без євророзьему 5400 грн, з євро 6-8 тисч. прийдеться накупить таки. Менеджер усиленННо пропонує накупить Теслу і по ціні майже однаково і розбем є.
а можете сказати і показати те що вони вартують, де коли міняються, хто в зміні вас же чого туди послали, наподивиться, внедриться так сказать в загін, щоб потім получить % девіденти до пенсії. отакоєот.
От забув,шо будєм брать проценту Тай товар там як це сказати дуже громіздкий,це не те шо взяв якихось брюліків в карман і всьо в шоколяді,тута кілька хоперів залізничних тра загрузити шоб трохи прибарахлитись
Якшо тре таке добро є місцина де були колись хмельники і прикопали кількадесятків бочок з "лєкарством от всіх болєзнєй"
Скажіть, шановні, хто тут з Вінниці є? Можливо поїду на концерт ОЕ в суботу, от думаю де там запаркуватися на платній стоянці, бо думаю машин буде дофіга
То коли туди поїдемо? До речі про "лєкарство от всіх болєзнєй" —у мене вже скінчилося те відро з краником, там більш не привозять? ПиСи: їхав якось повз Немирівський завод…і не став бо не подумав . тепер от висмикую волосся під пахвами від розчарування
Відро з краником замовлю,а ота гидота якшо памятаєте як їхати до мене є таке село Сок.,я звідти родом то по праву сторону де були хмільники зараз забрали люди свої паї,прикопали в бочках,не тіки дуст а й купу гидоти всякої
Припхався з хутора.заморений.Пана Крана з днюхою.В пані Крановщиці щоб *луночка* не замерзала.а в пана щоб вудка не гнулась.
Ага , досить вже на святе зазіхати . Була вже така в мене то кричала мені : або вона або рушниця ( дозвіл був на руках ) , то пішов здав дозвіл бо чудо робила . Тепер ні її ні рушниці , такшо терку куплю полюбому . Ті хитренькі хай хитруют як хочуть , і най спочатку їсти навчатся варити та в хаті прибирати , і кабана годувати . Вони , курви , звикли там у больніці пиздіти , а кабана годувать нада . Буде , через 25 років , якшо доживу , чи ці держиморди візьмуть та й відмінять пенсію .
Шо звуть елеватор охороняти чи чементний завод ? Може ше й годували дустом , шоб ріс великий і красівий як ЦіляВізірь ? В Гадесі можна начморк на пляжі заробити ( хібашо француський ) ? Я он не зовсім з богатирським здоровлям і то в листопаді в палатці спав на Лузановці ото там біля Ковбоя і нічо . Дехто після допінга ше й купався , бо в Гадесі +10 , а в нас тоді вже був мінус .
САЛОм алєйкум шановні!!! Оце повернулись наше благородіє з курортів і сюди єстєствєнна. Бачу ви тут бешкетуєте але Важдяка все контролює. В нас сьогодні більшу частину дня не було світла, і я посвятив вільний час приведенню в порядок моєї кулекції військового посуду. Результат на фото.