Вітаю товариство. Треба якось в нашого вождя і вчителя затребувати свого братнього відсотка всім товариством, і пику йому заодно повидлом вимазати. Щоб він не вумнічав.
Вітаю шановні!ось читаю вас тай думаю.відсотки-відсотками,хто перший гешефт придумав-тому і навар<помірний звичайно> то так.а за повидло то я не згоден.кожен по ложці,і на маєш-перерозхід повидла по всій країні.а потім всі бджоли до них злетяться-лишимся без меду!за бджолами підуть ведмеді і т.д.!)))))))так зовсім без живності лишимся!то вже дуже не добре,а ще як свині дізнаються-де солодко живеться і чкурнуть туди! тоді усім капут!))))))))а все за якісь відсотки.тре щось інакше думати
Відсотки хитра штука наприклад<пішов іван до мойші рубля зичити бо не мав зовсім.мойша каже добре,але на чинш буде теж рубель.вдарили по руках.дав мойша рубель,а потім каже-іван,маєш рубель можеш чинш зара віддати,а не потім.іван віддав!йде й думає-йшов без грошей,позичив,чинш навіть зразу віддав,далі йду без грошей.дивно!>))))))))))))
Радий що ви живі і не покалічені. Думаю що на певний час наш Вождь звільнить вас від "братерського" відсотка
Ага, звільнить! Коб не так))) Та як не покаляченний - макітра боліла, та нестерпно боліла, - а оце взяв собі Арсенала міцненького, та бахкаю по трішки - якось ніби легче.. Але мушу сказати, - якось бридко від такого люду - невже такі люди дрібні - відібрати в людини річ - це якими треба буди покидьками?!!!!
Так трішки взяв - можу зробити світлини своєї черепної коробки - але гадаю не варто)) Волосся ще добре не помив - бо відкриваються рани...(mad:
Треба з ними закінчувати - відрізати пальці чи як? Як далі? Навіть на двір не вийти? Так скоро, не дай Бог буде, - бо шакали розвелися немов глисти га гуамні!
Та вже тромби затягнулися - поки займати не буду! Хай там сохне - трішки як міг відмився.. та сиджу балдію на райберті під Ореста Лютого!
то до сраки дверці(с) або справжня волина або добрий канчук, в темі кібермайстер добру пораду дав що до канчука. сам майже з таким постійно ходжу, бо не хочу хомячка ще розкусювати. так ліпше я якусь сявку канчуком вгрію ніж вона мою маленьку собачку налякає.