сказано-буде зроблено)))))))))))))ну там світлини гарні,та то тільки реклама ВДНХ.не страшно зовсім)))))))не все воно є.навіть преславутий КА-50 мало хто бачив в дії,бо дорога зараза.
що за ковбаса? і я незрозумів де мій брвтній кавалок з тої ковбаси. га питаю!? З.І. і цей. хлопці велике прохання. як отого вінтера 787 побачите то перекажіть йому що оті спроби віджати за моєю спиною мій чесний бартній відсоток собі то є сепаратизм та колорадство і за це я його скараю на горло. З.І.І. дякую за привітання з приводу мого повернення. але є одне але(с) де орекстра, де квіти, де хліб-сіль, де червона доріжка і саме головне. де піонерки без трусів. га питаю чи так треба мене зустрічати!
Ваш "БРАТНІЙ" кусок на високій полонині рохкає А ось ваша оркестра і хлєбушек А де дякую за мої останні фото? Га питаю???
Пан BenUA зробив добре діло! Зараз Консерватору накриємо стола, бо бачить Бог він там у карцеру наголодувався!
а от таке і дякую як оркестра та хліб-сіль разом з ковалком ковбаси. завтра троха хабаром теж похвалюсь. бо по темному світлини погані будуть а я і так світляр не дуже. але можу щоб була невеличка інтрига сказати що рідку для нашої місцини фляжку придбав та пару макетів та гільз часів перших визвольних змагань. отакоє от(с)
Це називається "ватерник" від слова ватра. Тут варили сир за який вам винні ваш "БРАТЕРСЬКИЙ" відсоток за років так 40