Я вже грішно подумав.що Ви перебралися в тайожний саюз.до білих ведмедів.Зима в кінці травня-не лякайте людину майже похилого віку
Так я можу, бо я молодий у 58 році народженний на хрещення, з мене даже Вождь бере маленьки відсотки, був у нього з ревізією, просидів у льоху з два дні, яу кажуть велком до Вождя з ревізією! а у тайгу це к даунецьку і криму.
Та немає в них тієй тайги,самісінький степ,який місцями більш схожий на пустелю,а на сході ще й терікони та звалища...
То на даунецьку, а за горами уралу там дійсно тайга. скільки разів був у тому доунбасі- враження - жах.у 90х кормив поберушек(7-14) років, бо голодні були по справжньому. батько пье мати померла.я у гостинниці а вони готові були у фурі спочівать і охороняти, бо накормив і йще одів когось, бо я не дзерьжніський, чумазі, в лахах, і ще дівахі серед них. Друзі це не жарт це рубіжне у 1993 році.а ще мені месні даїшники гонялись за нами бо номери були з Дніпра. спіймали на виєзді на Харків. 2 часи яйця варили, а відповідь х.й вам. і це таки творилося поки луцик не порозгоняв їх. на зостанок прича. з життя. їду я у шостої моделі з Київа до Ж. Вод. на посту(на Бориспіль) силоміць саджають попутчика,довезить, воно з даї, і по дорозі нам росказує,як йому важко у засадах сидіть! аж спітнив бідолага! Так ось нам набридло ото бидло слухати і от зупинилися і запропонували йьому щтовхнути авто. а місцина далече від людей
А на додаток. був я у гостях в рубіжному,северо - донецьку,лісічанську у пиватних оселях.конури бо прийшлося гнутися(мій зріст 169) і стелла з соломи всі згнила. не всі таки оселі, але? ото рай днр? лнр? га?
Ні ціна того (якби нокіа е71) а дзвонити можу і хочу. у кого е сімки киевстарю відгнукніться!я Вам бонуси понакидую, бо мені їх дівати нікуди.
А вот і нє угадаліБув на високій полонині і як справжня, черства людина починаю "Трєтій тур марлєзонского балєтта"
Не дарма я з ранку ходів на базарь, зробив таке (почті ) як у Пана Опришка стіл, але забув валідола купити! Дражниться і далі чекаємо.