Мої вітання товариству ! Зараз нові накази та порядки подання та присвоєння і вже не дуже "наградят" чи "внеочерьодно прісвоят" - тепер треба на медаль якийсь подвиг совершить накшталт власноруч взяти в полон ворожий танк з екіпажем , а аби "награділі внеочєрєдной звєздой " треба мати "кума" в штабі оперативного командування ...
Або у витдили кадрив у ЗСУ - там вси герои .Шурин крестик за мужнисть получав,то разповидав.Каже якось мени неяко було-вони там уси в крестах .....
Аягггже ! Вони ж у відрядженнях побували всі , а деякі навіть по декілька разів перетинали межу другої лінії оборони і "автоматом" ставали учасниками . А хто встигав сфоткатись коло пошматованої "броні" , попредньо забруднивши собі ботики та втокмачити мордяку в пилюку чи сажу - той вже ставав "кавалером" тих самих хрестиків ... Але таки слава Справжнім Героям та низький уклін мовчазним посивівшим на ВОПах та під цілодобовим "напрягом" рядовим та Справжнім Офіцірам , котрі не вміють хизуватись на не мають що показати на камеру крім величезного "фака" в бік паркетних та штабних полководців разом з усім депутатським корпусом .
моє. терміново викупляйте і відсилайте панові дохтуру. ну або собі залиште. це буде вважатись за мій вам подарунок на ваш пейсах
Доброго шабатного ранку. + 18, йде дощ, оце раніше сьогодні проснувся, щоб на сінагожному ґанку зайняти найкошерніше місце, бо до обіду на арбайтені. Всім гарного дня і хорошого ґешефту!
З гарним ранком усіх зто не спить, а хто спить - швиденько вставати бо царствіє небесне проспите. У мене дуже соняшно, жодної хмаринки на небі - день буде супер. Зара випроваджу мого собакірена на шпацірен та поїду на Мото-ветеран-базар де повикупляю усі гасові лямпи щоб самі знаєте кому не дісталися.