я вже вам і гасьову лампу , і 0.5 дві штуки, і кулиметика, і даже хфото, і нічого вам непотрібно, а ще поповнити рахунок моб. хотів, а ви відмовились отакоєот.Краще я в касоні уху варити буду.
Всім доброго ранку !!! На дворі тепло та вітру нема (бо поїхав на хутір-)))))) ), тожбо, на водосховище звилі не буде і в човен не нелльє !!! Ранкова кава, тяпнична -))))))
И тебе не кашлять.З святом тебе война и захисника Св.Георгия Побэдоносца.Най охороняэ тебе крилом своим вид напостэй.
Всім доброго ранку! Юрів та Жорів із святом. Ну і з тяпницю ж також Мабуть забули вже як у дев'яностих хрущовка в яр сповзла разом з людьми, це ж відтоді ліс рубають безконтрольно
Ну у Вас гена (тойщо ближній) аж ніяк не совдепський, непоганий такий генератор Головне щоб прапори солярку не крали))
Хоть і свято але мабуть потрібно десь пройтись !! Попробую може що і попадеться - мо в свято повезе!!!
Доброго дня. Вночі промигичив дощик, прохолодно +15 вітер. Народ на городи повилазив усі з сапами. Жук кацапський на картоплю набіга скоро кропить буду.))))
Доброго дня,сонце жарить,дощу ніц,витер пиляку ганяє,а я електроди переплавляю,напевно піду випю Бердичівської пива,вроді зпрєт знято
У нас вчора дощ падав на ставок та річку (до речі і в нас тут 60+ лебедів вирішили зарибок перевірити))) ), а на городи ледь сцикнуло((((
таке! ви серйозно запропануйтезі світлинами у приват і я погоджусь. отакоєот. і хельм незабудьте. вітаю панство. на дворі щось похмуро і гримить час від часу. мать таки буде гроза.