Та як якийсь дядько зрубаэ,то видразу до криминалу.То санитарна рубка називажться-санитары лэса блин....лесничие-тварюки.
Аякжеш, так разлагалісь, що нас послали у Владивосток на зліт ЮДП, у всесоюзний табір "Океан". Були ми там цілий місяць у 1989 році.
При чому тут "у всій краіні"? Я намагаюся донести, що починати треба із себе, на місцях. А не надіятися, що хтось прийде, і підмете вулиці чи не дасть нищити ліс. Якби самі місцеві були зацікавлені, то ніхто би нічого не вирубував. Навряд чи там Яценюк та Ахметов із сокирами ходять. Ось, тільки замініть "разруха" на приведений Вами "бєспрєдєл":
Повирте я не рубаю.А як активисты бучу пиднимають-видповидь одна-йдить на фронт там воюйте.Толи еще будет...
Вірю. Але також впевнений у тому, що з сокирами там ходять саме місцеві жителі, які заради хвилинної вигоди знищують ліс. А голова сільради та правоохоронці, які теж не чужі, а свої рідні, думають тільки про гроші. Гроші, тут і зараз, а що завтра - трава не рости. І коли унаслідок знищення лісів завтра почнуться повені та всякі інші катаклізми, то вони перші почнуть волати про "беспрєдєл" і "разруху". А вплинути на них можуть якраз прості люди. І насамперед місцеві жителі мають бути зацікавлені, щоби їх домівку не змило повінню. Якось так.
Щось мени це Кацервантора нагадуэ-лежить на дивани и вчить всих як кацапив душити.Я живу в мисти,та не в змози кожен день пазити хто и що рубаэ.Тих рубарив захищаэ влада из усим ии апаратом-за что боролись на то и напоролись.После последнего майдана я уже не в кого и не во что не верю.Не будет порядка,а тим паче справедливости-все показуха и пустобехня!
Одесити, як захотіли, прокурора області пендалями під дупу вигнали. Для початку можна поставити питання по двом-трьом головам сільрад. Влаштувати перевибори, як таких, що не справилися. Підняти питання про зняття з посад керівництва правоохоронних органів. Коли двох-трьох-чотирьох виженуть, самі побачите, як інші притихнуть. У даний момент на дивані не лежу, а сиджу. В іншому - просто стараюся чесно робити свою роботу. А добре в мене виходить, чи погано, то вже не мені судити. Агітую винятково за те, щоби народ активніше впливав на владу. Насамперед, законними способами. Ось, свого часу дуже гарно людина написала: http://gorky-look.livejournal.com/59848.html
Доброго вечора,захотіли в нас родичі та прихвостні гівнюка чоколядного,прихопити трохи земельки громадськоізбіглося пів села,принесли пару каністр та зібирали пляшки пусті в мішки шоб не портити єкологію,ну ви зрозуміли,і поіхала техніка заморська на йух,бо ніззя переорувати громадські землі А суть така поки громада на місці не скаже шо моно а шо нуно то порядку не буде.