Вот заживем мы сдесь хорошо и багато и полезут к нам через кордон и немцы и хврынцузы и англичане , и зачем они нам тут , самим работы нету а тут в дворниках хврынцуз , непорядок .
та все в нас ореться , так а толку? всю земельку хіміей так засрали, шо і совковий чермет перегниває.. авикажите маленькі тендітні кругляшки))
У нас та сама фигня,та ще бида прийшла-звидки не чекали-рубають лис такими темпами що скоро одни корчи лишуться.
Пану Опришку большое уважение и почет за тему , шо бы мы делали , сидели бы для непьщих и жаловались на жизнь .
То не скрізь так , в нас орають і дискують . А хімія то дійсно біда , засипають все отими добривами та брискают рослини і все оте в землю . Хоча мідь воно не сильно їсть , сріблу взагалі байдуже , а совіти такі страшні наче їх ше черняхи загубили .
так я мав на увазі, що в мене по GPS співпали координати з прив'язаної карти, тільки копати там не цікаво на місці одної корчми схоже шпиталь був… якось стрьомно там колупатися
та сьо гоняли грунтами, падлюки трахтора повигоняли, не встигають мішками засипати, та селітра повсюди .... а потім рапса будуть оприскивати шоб квітка не сипалась - потім бджоли подохнуть! а ще топливо подарожчало із-за посівної, - кажу - а нах мені ваша посівна, вона ж не моя! якого біса я повинен страждати.... біздец товарищи.
Зара прийде . Ви звали – я прийшов ! Налийте , пiдараси , Бо щас пiздюлєй вам понакладу ! Шо лежите, як вшивиє матраси ?
не турбуйте пана К, він зара узяв у свої руки( клещі) калькулятора, та у честь такого ювілея нараховує усім податок! зара як обьявє то ми зі стільців і попадаємо)))
Якщо думаєте, що відомий Вам пан щось пришле у звязку з цим, то помиляєтеся. Він скупий як Савва Морозов. І хто рубає? Самі ж місцеві те і роблять.