НУ і на останок покажу серце наошоі хати!! Бо на даний момент це одна едина застава яка за часів СРСР працюе на генераторах!! Бувае і таке!!!
Основы окапывания ? Вот так даш пионеру канфетку а он тебя сразу и сдаст погранцам , так и паляться иностранные шпиены !
Пане Опрышок , вы небось в чисто познавательных целях туда проникли , для разложения так сказать изз нутри ?
Не панове , что мы тут не скажем а дело нужное , для порядка для занятости , и вообще полезное дело делают люди .
Стріляти на шару вчився , та вивчав їх методи як вони порушників кордону ловлять , щоб знати як їх дурити при перетині кордону .
Приношу свої вибачення громаді за імпульсивність , але я перепросив та вказав що це стосується тільки одне провокативне чмо і воно слідкує за новинами на нашому форумі і , скорше за все , або має зараз або мало колись тут реєстрацію і якимось чином дізналось про мої колишні покупки та мій номер телефону . Те мурло почало мене діставати по телефону . Спочатку ввічливо представилось патріотично налаштованим форумчанином Райберту що колись зі мною співпрацювало ще два роки тому та запропонувало дещо купити за дуже вигідною ціною . Я відмовився та запідозрив негарне коли пропозиція перейшла в не законну площину . Потім призначило зустріч за неіснуючою адресою , потім вже це все мене дістало . Або якась малолітня дурнувата сволота , або якась вражина в глибокому тилу ...
Як на мене, то кордон має бути і охоронятись, само собою від москалів а також щоб всякі нелегали не лізли (араби, нєгри та інші білоруси з румунами)
Румуны в Эвросоюзи ложили вони на нас,та и вси инши хиба транзитом ,а як не затримували ,то и пролиталиб через нас пулею.
Курці в сраку ваші поради.в нас поля вже не орються.Сіють. курва мама їхня.прямо так.Обробили гербіцидами.і посіяли.На динарне поле вийшов минулої осені.а тепер за те поле можна просто забути.Є ще в нас поселення.так там вже років з 15 земля не переверталась.Тілько в лісах нас ще чекають гарні знахідки.