Неее, сразу и всё (ремонт) - ну его на... Делаем по частям: по деньгам легче, да и жить надо (переехать некуда). А что, тоже копарь - с лопатой раствор на стяжку мешать...
А я гуляю по Москві А я гуляю по Москві, І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. Повсюди гарні краєвиди, На дротах москалі висять, І я крокую без огиди, У ГЕТО, де вуйки з Тель-Авіва кричать. Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів – козлів. Нема вже в світі Мавзолею, Оздоби вже на Соловках, Спалили Леніна, тварюку, А Кучма з’їв його весь прах. Повсюди майорять прапори, Червоно-чорнії – святі, Нема московського терору, І злоте св’ястя на стіні. Яскраво світить ясне сонце, Нема кацапської свині, Червоно-чорний у віконці, І я щасливий у Москві.
Доброго вечора. Дивлюся, що тут зібралася ціла компанія, яка до виборів "прив'язана". Аж легше стало ( от погана натура), що не тільки мені наступного тижня не вдасться щось пошукати. Сьогодні вирвався під вечір трошки гільз позбирати. В принципі задоволений - попав на місце з гільзами манліхера 1912 року (цього року ще не маю), ну і можливо ще і серед інших є щось цікаве. Попалась і манетто - 1 крейцер Австро-Угорщини 1860 року - дрібничка, але приємно. Ну і нарешті "заначка" в запресованій гільзі мадярського манліхера 8х56. Хоча швидше за все хтось сховав там кулю, але інтрига залишається - що ж всередині?
Нет, я не жалуюсь - ремонт дааавно "назревал", это я его полгода оттягивал. А жена терпеливо молчала. Ну, а сколько можно увиливать? Вот и собрался с мужеством...
Та от через те, що хочу зробити світлину при денному світлі, і не витягую. Та і що там може поміститися в гільзі? Важке - значить не порох і записка...
Маєте щастя - мої сьогоднішні "знахідки" і даром нікому не потрібні, але чим би доросле дитя не бавилося....
З цим погоджуюсь. Просто з мене торговець ніякий. Та і скупий я страшенно - краще щось подарую (якщо маю лишнє) ніж дешево продам
До тогож ви кажете вона вам самому подобаєтся,ось наприклад якщо я би накопав "кугелів" то мені було бу важко їх продавати,жаба не дозволила би...)))
Сьогодні. після засідання хотів в ліс вискочити.Дощ не дав.завтра помідори тре посадити.Бо прийдуть камради взимку.а до шашлуків і не буде чого подати.