Спасибі,Ви мене завжди виручаете.Оті справа вгорі одразу вичислив місцину.нижні теж більш менш.Заінтригувала та що зліва,вона і недалеко від мене і ярків там до біса ну нічого буду видивлятися на карті.
обшето думав траки від Т V пустить в діло, але мабуть неправильно зрозумілиб, та й завелекуваті вони на мангал, чи ви про касон? то можу типу ркка замість сс.
Доборого вечора шановні!!! Получився нежданчик визвали на ПАК по поводу проходження служби на сході - так би вроді все нормально але кажуть на рік -як на мене то трохи забагато ! Буде видно через дві неділі стартують перших сто чоловік -не будемо гадати -будемо видіти!! Тому зараз дома так сказать підготовчий процес!! Учора у нас був конкурс на кращий клуб ЮДП- у кожного з нас е або будуть діти -тому пропоную світлини !!! Кому цікаво най подивиться -а кому ні то най листае далі!!!
Для початку напишу шо на даний момент оці всі конкурси проходять на добровільній основі -тому сучасним дітям не дуже то все цікаво !! Так що почну розповідь про оте дійство! Участь в конкурсі приймало вісім навчальних закладів !! Все стартуемо до світлин додаю коментарі!! Початок!!!