Христос воскрес ! Мої вітання громаді . Спеціально для тебе - то ж читай та радій шо для тебе є персональне звернення !!! Ти казав аби я на сторінках форума передав тобі привіт і ти знав шо я не забздів - то ж ще раз кажу і пишу шо ти сєпарська смердюча свиня та малодух . Спочатку зареєструйся і потім кажи шо всі рівні на форумі , хоча тебе , курва ти підступна хоч і одягнута у вишиванку , однаково забанять бо я ґарантую написати на тебе рапорт відразу коли ти всунеш сюди свого гидкого двулічного носа . Номер телефону я міняти не збираюсь , ходити на вигадані тобою адреси я теж не буду - а твою сімку можеш тепер засунути собі в очко і коли побачиш мене то біжи бо я таки справді контужений . Пи.Си. Гарних та порядних людей не стосується , прошу не звертати уваги .
от тільки не треба тут казочки про сірого бичка розповідати. до вас звертались з проханням підказати куди б ото поїхати. і що? ги-ги та га-га у відповідь. от і довелось самотужки шукати місця. отакоєот. а ви кажете
С днем панове , +20 гдето было , но похоже бедет дождь . Шо тут нового ? Пан К торгует жипиесами во всю , и по чем нонча опиум для копа .
не торгую а веду просвітницьку роботу серед населення, тобто копарів. і це все безкоштовно. бо я щось сьогодні дуже добрий. отакоєот
ладньо!!!!!!!!!!!!!!!!но кубіти за такий макіяж вам впердолять!!!!!)))))))))))))))))))))))доброго та приємного всім дня!БАНДЕРШТАДТ+20,хмарно,прояснення/на пасіках Зубрецьких і сихові-гриміло й падало/
В нас погода портиться, хмариться скорше всього що буде дощ і вітер зривається. Щось на сон клонить, зараз би годинку-другу перекімарити
а таки да!та то таке.хто був ві Львові маї добре знати аптеку кутню Дорошенка та Словацького/діагональка пошти центральної.зара якась КУРВА її закупила і знищила/ну то там була рекляма-...золван-сироп від кашлю.для ОРАЛЬНОГО! застосування!провізори не давали дупля-чому їх аптека стала меккою.а ми ржали/і туристів водили./пс-відсотки в ратуші)))))))))))))
то тре наглядача з гарпником винайняти щоб усі працювали, а хто не буде працювати то той буде отримувати гарпником через усую спину
Пішли корчми шукати. Як вірно сказав один мій товариш, місця позначені по трьохверстовках виносять починаючи з кінця 80-х. Зараз переспективні місця ті, котрі на картах не позначені. Але, як відомо, вибитих місць не буває.
до дупи!чортів отих!хай дають ліцензію з ОБОВЯЗКОВИМИ зобовязаннями!не виконав-до цюпи!майно-в конфіскат,чи на аукціон!/а то відмазони-я погано живу і т.д!он сьодня дививсь-МІНІСТР цілий екології !КАРПАТИ пильнував!І ШО!картинка для тб!лісничі-ні му му!офігєть-нігде ніц не причетний.а Ви кажете.