https://reibert.info/threads/prodam-navigator-asus-a686.766488/ Такого з головою,я придбав з посиленою батареєю,то по лісі навіть не вимикаю,така красота малює трек і видко де ходив,там є така кнопочка що тушить екран для економії енергії
Вітаю, графомани! Завжди плююся від оцих заморочок, коли робочий тиждень починається серед календарного. А за вихідні назбиралася купа всього. За день не було коли і до вас зайти. Зате вже навіть не дуже середа, а майже четвер. А там... Ви знаєте. Історія з життя. Мої знайомі чоловік з дружиною, всі сидимо в барі за столом. Заговорили за похмілля. Він розповідає: моя (вживає дуже нечасто) на днях ходила з подружками в бар. Набралася в зюзю. Вранці така бідна і нещасна, насилу жива. Запитує в нього: а ти що робиш, коли на похмілля, і тобі так погано-погано? Він: твій звіздьож слухаю... Як говорив один мій знайомий: я покинув пити! - І давно? - Через два дні буде три дні. Тихше, не лякайте клієнта. Глибокі кольорові сигнали у чорне кидає більшість (якщо не всі) МД. Це загальний момент від якого нікуди не подінешся. Але сигнал, як правило, дещо незрозумілий. У таких випадках просто знімаю трохи землі, і дивлюся іще раз. Як правило, все відразу стає на свої місця. Звикнути треба до кожного прилада. Плюс Терри в тому, що вона дуже проста, звикнути легко. Важче навчитися відрізняти тони від різних цілей.
Я роблю просто і нічого не прив"язую . Відкриваю карту шуберта на сайті єто мєсто , там вже є приблизна прив"язка . Шукаю об"єкт на карті шуберта який мене цікавить і щоб там обов"язково були примітні орієнтири які із часом не зникають ( кургани , балки , річка ) . відкриваю гугл мепс і знаходжу ці орієнтири на гугл мепс , потім виїздю на місце і вже шукаю ті орієнтири там і сам обєкт який мене цікавить .
Або під дупу п"яної дівки запхати підборочну лопату і товариш нажимає на держак та відпускає держак і дівка нібити підмахує . Це таке дійство було в кочегарці .
Будь ласка, тицьніть мене мордою бо я ні бельмеса там не розумію Можно в особисті,кружечками обведіть,можно і завтра бо я вже на дивані.А завтра з компа гляну,ну дуже буду вдячний
Ото вгорі я не дуже впевнений шо то корчми , бо погана видно , але може бути . Знизу зліва біля дороги повинна бути гарна корчма , та й оті в лісі зправа 4 штуки теж нічо повинні бути , особливо оті зверзу справа що коло дороги . Справа коло корчм є балки то шукайте спочатку ті балки на гугл мепс , а потім вже й корчми знайдете на місці .
Жовтень, та й уся осінь, це лотерея. Коли ще до Вісли заходив лосось у великих кількостях я щороку у жовтні їздив там по ікру та при оказії пошукати.
приїджайте в гості з паном Алексом, в нього Терка, я Вам грошенят дам теж на Терку, будете поводирьом типу, весь хабар пополам, вам 5 % + поляна.
Доброго ранку панове, +20, купив книжку про танки, сідаю за комп штудірую навігатори, хочу стати продвинутим копаремза реліквіями. Що посовітуєте з навігаторів Піонер і т.д, щоб вже готово все було, бац а там карта на карту наложена,
Пионер-гуано. Тормоз еще тот. У меня престижио был- бонба. Но сперли из машины. Хоть карты на компе остались.
добрий ранок граним людям! гострю лопату та чишу чешки, скоро буду десь ритись)) гарного усім дня! перекус та в дорогу!
Доброго ранку всім каратєльним хунтожидобандьорівським камрадам. +18, сонце, скрізь хфайні кобіти з оголеними ніжками