коротєнько ... 1 В пана Крана кракаділнєловіцанєрастёткакос 2 Пане Бек випробовує долю, копає кургани, 2а пане Пахабич з паном Аскотом випробовують долю троха екстрімальніше 3 Пане Касіо знайшов свою зірочку жовтенятка та пригадав, що була така собі "Червона корчма" 4 Пане Алекс Фа та пане Руслане почубились з-за ґудзиків пана Юнкерса 5 Пане Славута винайшов в собі талант копаря бруштину, та начеб то мовчки, почав шукати ринки збуту 6 А пане К% сидить на печі та доїдає святково-відсоткові кулічі, й не дивиться за порядком, отакеє от ... пс Всі ім*я вигадані, жодного стосунку до реальних людей не мають -))))))))))))
А кургани високі ( 5-10 метрів ) чи вже тракторами розтягнуті (1-3 метра ) , га ? Якшо тракторами розтягнуті то там знатна місцина . Шас найду те Городище і натикаю носом . http://www.etomesto.ru/shubert-map/25-10/2/ Корчма на карті Шуберта це такий кружок із стрілочкою вгору як значок чоловічих гормонів на цьому шматку карти видко 5 корчм біля вашого Городища та ще 2 корчми
Розпахані, тількі не любитель я такого, не маю задоволення там швендяти з мд, да і чревато то непріемними наслідками.)))
В нас теж , але все єдно якесь манеТТо та й вискочить і це з асею , з майнлабом думаю буде побільше знахідок .
Е корчма як раз у тому районі де сусід прожива, так ми там топчемось вже років пять або і шість))) монетто е напостой. Правда не те вже що попервах було))
А шо такоє , злі фермери ? Якшо курган переіздить трактор і кожен рік його плугом розтягує , а архіолухам то до сраки . То шо такого лихого зробить копарь із мелатошукачем і лопатою , все єдно металошукач бере не глибше плуга ? В мен є такі кургани що тільки на картах Шуберта їх і видно і на місці тільки грунт іншого кольору і коло метрів 5-6 в діаметрі та вище на пів метра ніж решта поля і видко той курган як підійдеш до нього на відстань метрів 20 .
У вас хибне враження вид майлабив-глубокие монетос дуже часто кидаэ у чорне,а асею риеш все пидряд то иноди знахидок бильше.
Я з асею вже так намучався що й в руки її брати не хочу . Що буде з майнлабом побачу , не сподобається продам і куплю деуса .
С Террой саме головне не спіша ходить, не треба бігом бігти,спокійно і не спіша. Великий плюс, отстройка от грунта. Ну і глубіни вона добавляе, плюс монетто мелке і те шо на ребрі стоіть. Головне по первах не впадать у відчай))) це я по собі памьятаю після Асі))
Міняв і я катушки на Асе, був один плюс, невиликий прірост по площі захвата, ну мо троньки по глибині.
панове, любителі копати кургани, якщо в кургана е реєстровий номер, то пофіг, якої він висоти, широти, чи глубати, якщо вас спіймають біля нього на відстані 50 чи 100 метрів (не пом*ятаю, бо не копаю там), гвалту будє дуже багато ...