Cусіде Христос Воскрес! Як там ся маете? Бачу на коп зібралися) що то воно за червона корчма така?))))) А по схилам нашої Висі добрі ніштяки ще маються, тіко курво багато копарів наезжих копае їх.
Ми до цього господаря їздемо з родиною вже 20 років. Не знаю які ціни будуть за добу у цьому році, але вважаю, що не менш як 45 злотих від особи. Харчуємося на місці - у кожній "хатинці" є кухня. Ціни на харчі можете подивитись отуточки http://www.dlahandlu.pl/koszyk/sklep/biedronka,14.html. З Балтикою є так як з кобітою - має бути добра погода то й вода тепленька та на пляжі теж тепло. Чорне для мене цікавіше бо можна з маскою поплавати. Ще треба пам"ятати, що моє місце - це затока Гданьска і там вода завжди тепліша ніж далі на захід. http://www.fullinfo.pl/katalog/miasto-Gda%F1sk-Sobieszewo.html
Балтика мені подобається - бував на західному узбережжі та й на східньму. На сході вода тепліша бо це затока Гданьска - у спекотне літо температура води доходить до 23-25 градусів.
Ловимо на вудки,на червьяка, бере карась,плітка,окуньчики. Дочка була на свята,шашлики робили в березі, та і позакидали троньки, вона першого карася і витягла раділа як мала))) посидили с годину штук по пять карасиків і по пару пліточок витягли, як раз добре.
Це ті самі яя тіки з боку. Труймясто - це Гданьск, Гдиня та Сопот - усі три міста розташовані на берегах затоки. Сопот найдорожче з них бо це ще перед війною було місто курортне.
Не лайтеся! Давайте краще надаємо тому, хто мовчить тихенько про свою кацапську фамилию. Краще подивіться як ми з Аскотом вино відкривали. Вірніше спочатку я думав що то в кулемтників вино....бо коктелі молотова звичайні знаходили неодноразово....а от коктелі самовоспламєняющієся-ніколи. Всі дивимся кіно. В головні ролі-факір Аскот Безсстрашний! http://rutube.ru/video/8ae857b7b61eee8397e2aa650506afee/
Та ми на річці в березі, на кукурудзу пробовали ті рази і на пшеницю запаренну,то на ставках на таке зараз ловлять, в нас на червячка добре було.))
тому що кончений ютуб поубивав всю музику в моїх фільмах....Тепер всі наші приколи як в німому кіно, або взагалі не йдуть..
Сопот- то самий відомий, напевно, курорт в Польщі,ще за союзу там фестивалі проводили, з яких пострадянський простір і знає цей курорт!
Воістину Воскрес ! Он мешти для спортзали сьогодні продав , то після 9 травня ( най банки і перевізники почнуть нормально працювати ) замовлятиму нову ікстеру705 , і буду вже по схилам Висі нишпорити , а як озимину скосять то і на той "червоний трактир" гайну , мо і пан Алекс761 підтягнеться він якраз в липні збирається в мої краї у відпустку . Ну шо поробиш , най копають , всім вистачить .
О і після отаких відео , ще будете питати чому я не копаю по війні . Та най воно сказиться , ото клацнеш фіскарем по такій пляшці і всьо поминай як звали . Нє я тіко манеТТо і черняхів з скіфами копатиму , а оцей військовий мотлох копайте самі . Оте відео меі нагадало уривок з пьєси . Аскот1 показує Похабичу пляшку, яку закинув Сінбад . Аскот1: Ось бачиш? Похабич (суворо): Де взяв? Аскот1 : З неба впала. Я рака стояв, намаз робив, раптом — тиць! Аскот1 з цікавістю трясе пляшку. Аскот1 : Ач яка! Шось калатається… Щас відкрию. Похабич (ще суворіше): Покинь, мудак! Аскот1 (скручує дулю): А ось бачиш! Похабич (сумно): Бачу. Похабич крутить пальцем біля чалми, там, де знаходиться скроня, і уходить. Аскот1 нечистим чорним нігтем відкорковує пляшку. Роздається страшний грім і блискавка. Спостерігаючи всі ці катаклізми, обличчя Мао Цзе Дуна кривиться в огиді. В той же час з пляшки разом з димом і всім, чим положено, вилазе великий і страшний пан К, вдягнутий в мундір червоноармійця. Пан К (кричить дурним голосом): ШО ЦЕ ВСЕ ТАКЄ?! Аскот1 (перелякано): Це все? Восток, о ніжна роза моїх найсолодших сновидінь!.. Пан К (кричить): ВОСТОК?! ГА?! А Я — Пан К !
мабуть у тому трахтирі комуністи збирались на майовки а в нас і нема трахтирів даже корчм, по карті є а так нема, мабуть пан Алекс дав фальшиві карти
Шукать треба , якшо на карті є то й на місцині є . Оттіко треба орієнтири шукати кургани , балки і по ним вже орієнтуватися на місцевості . Отой камуняцький черврний трактир знайти легко бо він біля 3 курганів які я вже знайшов , хоч і вони по пів метра заввишки і видно їх якщо підійдеш на відстань метрів 50 . То й трактир той там поруч на засіяному озиминою полі .
На морі так - найбільш знаний, але я волію затишне Щвибно - людей на пляжі не за багато - завжди знайдеш місце. Підеш далі то й на голяса можеш купатися, а у лісі повно землянок та окопів.