Ось,вивчайте як воно зовні виглядає: http://vitalykuzmin.net/ Та яке воно в середені: http://russianarms.mybb.ru/ Як на мене то потрібно знатися на чому вони можуть припхатися...
Тому першому-постараюсь дати під фіст,не вони одні вміють<голкою>шити,та стрілки на<штанях>!наводити.а з другими розберемся.не така страшна пуцька,як монашкам кажуть!))))))))))))))))
Не зрозумів я чим вам Віталій Кузьмин не вгодив,нормальний чоловяга та вмілий фотограф,я особисто за ним навіть "вати" не помітив,хоча він сам з Москвабаду...
Боронь Вас Бог!я не автора мав на увазі!а техніку!як я неправильно сказав?но техніка та на наших теренах най не показується.а доброму фотографу-всі читачі раді.ще раз вибачте,якщо щось не так!
Той ви мене вибачте,там на фото такий собі "Тигр" є с пятьма дверима та "псевдоярославським" двигуном(6.6 літра,312 к/с),ото моя мрія...Тож я й міркую як би його в них поцупити)))
Ай!поцупити -зась,а купити-була така мулька,що продають.але воно і жре!легше вілліс за ті гроші взяти.ще й на бензин лишок буде
І ще -тигрик тяжкий!тут йому і ґаблик.ну наголос на перший склад)))))))))Роммель вже переконався)))))))))))))
Та добре воно кошеня,то ви на нього наговорюєте,а так як в мене водять,то краще за нього автівки нема)))
Брешуть,мене на "загублених землях" теж приколювали цім,але зась,немає його для цивільних.То Путлер для шута свого виняток зробив.
Давайте забудем комраде.а то входим в заборонену зону.ще раз прошу вибачення за не змістовне,або не коректне висловлювання.ніґде ніц такого не хотів!
Краще купити БРДМ.вкинути в нього *шестаку*мазовську.По грошах це буде до 15 тишч ує.а не 100.як за тигра.
В 2013 году сумел вырваться,сейчас даже если денег на поездку одолжу-тупо нет времени,я в нашей комиссии(изберком) самый ответственный(член),злоупотребляют...
увы, и это знакомо: как всегда - кто тянет, того ещё и погоняют... А я вот ремонт (спасибо жене) затеял, занятие сами знаете пыле-финансово-нерво-ёмкое. О большинстве своих невинных увлечений\хобби придётся забыть на неопределённое время. Вот, только на форуме и любуюсь на красоты природы, мероприятия и находки...