Вітаю всих порядних людей і непорядних камуняк теж! Як ви тут поживаєте? Дивлюся ця тема невелике відображення нашої країни. Там жиди нами правлять, і тут Вождяка фальшивий жид-проФФессіонал. Може скинемося на лопату з моторчиком?
та не звертайте увагу. страий жид реббе похабич видко таки нашабатувався на пєрвайумайу добряче от і верзе маячню
А мени ваши гудзики ниц не сподобались-18 помьята и з трищеною,2-из загнутою питлею.Все бильше з вами справи мати не бажаю.Вибрали непотриб и радиэте?НЕХОРОШО!!!!
ну чим багаті!не всі маю гудзики тільки з конвеєра!ви ж мені тоже не нових підігнали! найгірших вам явно не вибирав! так що дуже не плачте!
Вибрав липши з тих шо маю.Без трищин и з цилими вухами.Пишу щоб хтось з порядних людей не наступав не ти сами грали.НИКОЛИ НЕ МАЙТЕ СПРАВИ З ЛЮДИНОЮ ИЗ КАЦАПСЬКИМ ПРИЗВИЩЕМ.
а ви однако вже й хамітє, шановний!вам вибрав найкращі з подвійних!причому двушку собі лишив без вушка взагалі...!та й з приводу прізвищ не вам вирішувати, та й наобрази я не переходив! не зрозуміла поведінка на перший погляд адекватної людини! скоріш за все це не так!
Треба було попереджувати що нормальних гудзикив у ваший коллекции немаэ.А то гарни-можу фото показати.Три дни мени мозог зъидали.Ваще щастя шо ви не з мого миста,тоди би дизнались як я хамлю.
можу вам вислати їх назад! щоб ви не плакали! з хамами діла мати не хочу! можна було без образ ! так що очікуйте свої гудзики назад! нешановний!
А я з шахраями.Можете соби лишити.Якби вели справи порядно я би вам регулярно дарував би двойни.Пан К% и пан Аскот,Опришок,Пум - Пурум можуть це пидтвердити-я щира и спокийна людина,але не люблю коли мени плюють у душу.
я вас обох поділю. щоб ніяких образ не було. візьміть оті гудзики та обоє відправте панові @unkers87 і він зрадіє і ви припините сваритись тут.
ну як то який?! ще додостся до звання те що я миротворець і люди будуть звертатись до мене з своїми проблемами і я буду давати їм безкоштовні поради. ну звичайно небезкоштовно. але не відразу. спочатку тре розкрутитись.
Вітаю ! На вулиці похмуро , вітряно , тепло . А шо ж з той кавовою машиною що на фото , чому вона не робоча , шо тріпер має ?
припинемо дурну розмову! очікуйте повідомлення з укрпошти!хамство своє залиште при собі! я собі такого не дозволяв та не дозволю в майбутньому! а рівень культури та виховання в кожного свій!